Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
most oszinten, mit vartal attol a topic-tol? amirol en beszeltem (s amirol tudom, hogy ilyen "kozosseg" mellett az eletben nincs ra esely, mert itt nem ertlmes eszmecserere van igeny), az nem kenyszeritheto ki, sem ugy, hogy ide beirogatom, hogy "de szarok vagytok", sem ugy, hogy nyitsz egy topic-ot neki (ahol egybol meg is indul az ugyanugy ertelmetlen cseteles, bolondember oda is beonti a gunyolodasat, hisz "o vallalja a velemenyet", meg megy a poenkodas)
nezd meg, mi lett az hatalmas szex topic-odbol? ertelmetlen cset lett az is, most meg leeresztett, mint a vasari lufi, ha Bash nem lenne online, mar ki sem nyilna estenkentes hogy mi valtozott, mi lett jobb? jobb nem lett semmi, viszont rajottem, hogy mig engem tartanak a fokocsognek itt, a tobbseg arra is keptelen, hogy felfogja, egy kalap szamocaval nem jobb nalam (csak mivel keptelen ezt felfogni, elitel, mutogat, kopkod, meg "vallalja a velemenyet")
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest