Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Házi hangfal építés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mintha beleszórtak volna egy marék homokot. a szemhéj alatt is fájdalmas volt megmozdítani a szemet.
most jutottam el eddig... köszi kuka
minden rendben volt, akkor épp szenvedtem. viszont legalább tényleg kipihentem magam. 2 nap, amikor csak csukott szemmel feküdni tud az ember. a cataflam egy jófajta fájdalomcsillapító, tehát ha akartam, aludni is tudtam. csak a szemembe cseppenteni nem. most már az is megy. ennyi gyakorlás után illik...bubu: köszi, azon vagyok.
(visszaolvasok 1 oldalnyit, aztán nézem a friss dolgokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 16 GB (2x8 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
minden rendben volt, akkor épp szenvedtem. viszont legalább tényleg kipihentem magam. 2 nap, amikor csak csukott szemmel feküdni tud az ember. a cataflam egy jófajta fájdalomcsillapító, tehát ha akartam, aludni is tudtam. csak a szemembe cseppenteni nem. most már az is megy. ennyi gyakorlás után illik...