Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
na háj, 9 napja volt a szemműtétem.
Igazán nem is fájt utána, inkább kellemetlennek mondanám a hámosodást, amikor első nap fél napot ömlött a könny a szememből, aztán második nap pár órát szintén...
aztán a negyedik napon lekapták a védő-kontaktlencsét, aminek során valószínűleg kicsit megsérült a hámréteg, akkor kezdett ugyanis fájni az egyik szemem, és azzal nem láttam még két napig. A hatodik nap reggelén hirtelen kitisztult a világ, gyönyörűen látok távolra, meg minden, (tényleg, szemüveggel sosem láttam a világ részleteit ennyire) de közelre még mindig semmi.
Illetve végül is papírt már egész jól el bírok olvasni, de a monitorok annyira homályosak, hogy azt elmondani nem lehet... Most is kb. 200%-os betűmérettel írok, és így is pár perc alatt teljesen elfárad a szemem, és utána messzire sem látok jól.
A műtét előtt sokat olvasgattam a témában, de ez a probléma elkerülte a figyelmemet.
A kérdésem azokhoz, akik már átestek ilyen műtéten, tehát a következő: mennyi idő kell, mire teljes értékűen lát az ember közelre is, és tud olvasni, monitor előtt dolgozni, meg ilyenek?
én eredetileg úgy terveztem, hogy másfél hét kihagyás után, holnap már megyek dolgozni, de kizárt, hogy fogok tudni dolgozni, lehet, hogy inkább kiiratom magam még egy hétre...
Holnap megyek a 10 napos kontrollra, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alkoholista nevelde
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest