Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
na háj, 9 napja volt a szemműtétem.
Igazán nem is fájt utána, inkább kellemetlennek mondanám a hámosodást, amikor első nap fél napot ömlött a könny a szememből, aztán második nap pár órát szintén...
aztán a negyedik napon lekapták a védő-kontaktlencsét, aminek során valószínűleg kicsit megsérült a hámréteg, akkor kezdett ugyanis fájni az egyik szemem, és azzal nem láttam még két napig. A hatodik nap reggelén hirtelen kitisztult a világ, gyönyörűen látok távolra, meg minden, (tényleg, szemüveggel sosem láttam a világ részleteit ennyire) de közelre még mindig semmi.
Illetve végül is papírt már egész jól el bírok olvasni, de a monitorok annyira homályosak, hogy azt elmondani nem lehet... Most is kb. 200%-os betűmérettel írok, és így is pár perc alatt teljesen elfárad a szemem, és utána messzire sem látok jól.
A műtét előtt sokat olvasgattam a témában, de ez a probléma elkerülte a figyelmemet.
A kérdésem azokhoz, akik már átestek ilyen műtéten, tehát a következő: mennyi idő kell, mire teljes értékűen lát az ember közelre is, és tud olvasni, monitor előtt dolgozni, meg ilyenek?
én eredetileg úgy terveztem, hogy másfél hét kihagyás után, holnap már megyek dolgozni, de kizárt, hogy fogok tudni dolgozni, lehet, hogy inkább kiiratom magam még egy hétre...
Holnap megyek a 10 napos kontrollra, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest