Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
na háj, 9 napja volt a szemműtétem.
Igazán nem is fájt utána, inkább kellemetlennek mondanám a hámosodást, amikor első nap fél napot ömlött a könny a szememből, aztán második nap pár órát szintén...
aztán a negyedik napon lekapták a védő-kontaktlencsét, aminek során valószínűleg kicsit megsérült a hámréteg, akkor kezdett ugyanis fájni az egyik szemem, és azzal nem láttam még két napig. A hatodik nap reggelén hirtelen kitisztult a világ, gyönyörűen látok távolra, meg minden, (tényleg, szemüveggel sosem láttam a világ részleteit ennyire) de közelre még mindig semmi.
Illetve végül is papírt már egész jól el bírok olvasni, de a monitorok annyira homályosak, hogy azt elmondani nem lehet... Most is kb. 200%-os betűmérettel írok, és így is pár perc alatt teljesen elfárad a szemem, és utána messzire sem látok jól.
A műtét előtt sokat olvasgattam a témában, de ez a probléma elkerülte a figyelmemet.
A kérdésem azokhoz, akik már átestek ilyen műtéten, tehát a következő: mennyi idő kell, mire teljes értékűen lát az ember közelre is, és tud olvasni, monitor előtt dolgozni, meg ilyenek?
én eredetileg úgy terveztem, hogy másfél hét kihagyás után, holnap már megyek dolgozni, de kizárt, hogy fogok tudni dolgozni, lehet, hogy inkább kiiratom magam még egy hétre...
Holnap megyek a 10 napos kontrollra, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest