Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Attól, hogy óvónő vagyok nem jelenti azt, hogy prűd vagyok. És miért megrontás, ha kérdezek vagy elmagyarázok vmit?
Hold: Nincs étvágyad? Oh, gyermekem. Azonnal ülj vonatra, és gyere Zalába. Még mindig van a tegnapi nokedliből. Beteg a Kedvesem, és az étvágya rossz. Oh, lehet, hogy neked is ez a baj?
-
Hold
őstag
Mindenkinek szebb napot
-
Bubu79
addikt
...Build my fear of what's out there
cannot breathe the open air
Whisper things into my brain
assuring me that I'm insane
They think our heads are in their hands
but violent use brings violent plans
Keep him tied, it makes him well
he's getting better, can't you tell?No more can they keep us in
Listen, damn it, we will win
They see it right, they see it well
but they think this saves us from our Hell...Metallica - Welcome home (Sanitarium)
Without any comments...
-
Thrawn
félisten
Earth Hour 2008
Ma este 8-tól 9-ig.szerk: Hivatalos honlap: Link
-
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem, kosz
egyebkent a kerdes ugy hangzik, hogy: rooooooooolan, akarsz korszakaltl? -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mondasz valamit

-
VladimirR
nagyúr
bambi hazaert, megy aludni
Panther: affenebe, pedig a multkor olyan ugyesen eltalaltam, mire celoztal
lehet most is, csak nem mered bevallani? -
7
addikt

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Megyünk oda is.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Esküszöm nem exportáltam a miénket Hozzátok...

-
venember83
nagyúr
Ütvefúrós, álmos szemű reggelt nem kívánok senkinek. Max a szomszédnak egy jó nagy büdös bálnafalloszt az outputjába. Tövig. Több mint egy hónapja ez megy.
Bubu: Szerintem nem külföldi. Echte oláh *. Az egész család. Hogy maradtak volna a juhoknál.
Race: Köszönöm a szolidaritást. De hozzátok Grafi X31-ét, legyen mivel arcon üdvözölni őket.
-
Pompi
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt "off népe"!

-
Bubu79
addikt
Gutten morgen...
Ébresztőmentes eszmélés, kávé bekötve vénásan, csipamentes tekintet - hadd szóljon a mai nap

-
Racecam
nagyúr
Gabor, Vladi, Sipi!
Sajnálom, hogy nem voltam Veletek!!
Röhögni mindhalálig, ez az egyik jelszavam.
u.i.: Ha kihagytam valakit, az csak a véletlen műve. Tudod Kroki?

-
tildy
nagyúr
Napfelkelős jóreggelt.
Nekem a hasamra sütött.
-
raskolnikoff
őstag
Na jóccakát. Vmit bénázott a ph az elmult 15 perc valamelyik 6 percében. 2 hsz-t is írt a nevemben, ismételte jómagamat és ez 6 percig úgy lekötötte hogy semmit nem akart megmutatni magábul. Nah de végre ma is innejd mehetek a zágyikóba.
Zdraszt. -
ngabor2
nagyúr
sok alkoholista kocka... inkább elteszem eelőlük a gépet. no, jó éjt mindenkinek.
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, asszem megyek lassan, lefekszem.
Jó éjt!
-
Sipi
addikt
nGabor is Bööööööörd. ASUS EEEEEEEE is Bööööörd (és bazmeg zösszes koordinációs porblémámn atm, amit ez a Bööööööörd idéz elő).
Just for info: bööööörd PC-n az idösanyám hallála se nm képes gépeléshez hasonl1í(ezt a betűt ngabor követte el, mert értelmes eber ezen nem képes meghtaslálni)tani.Imént ment el egy klassz, iniszoknyás csaj cigizni, de a Böööööörd PC-n ezt bepötyögni idő, mintt hogy ő bööööööörd elszívja majd engem is. (BTW, imént a Bööööörrd PC-n megnyomtam valamit, amitől hanyattvágta magát. ngabor sikít (altgr+j), én em, rt gőzöm sincs, micsnálok.
aki zt tervzte, nem nomális, vagy nincs ujja.ű
Ez már a javított átnézett post, de nincs többt idegem pötyögni, Loretto baszogat, hogy igyaok, csók mindnkinek, a BööööördPC-t égsse el a moder
álásra érdemes izé.Sipi
P.S.: most l kéne görgetnem az OK gombig... Szurkoljatok.
-
VladimirR
nagyúr
tudtatok, hogz ay x31 kibirja, ha pompi fel oran keresytul ul rajta_
grafi mar tudja
p.s.É magzar billntzuyet ruley'''
-
venember83
nagyúr
Bábel: 6,5 - nézhető. Egyszer. Miért nem képesek jó filmeket készíteni mostanság, érthetetlen. Jóccak.
-
vágányzár
tag
beszakadtam, agyi eredetű szépérzületem, lelki bizadalmam és minden hív szépség talpam alá bukott mocskos lerakat a talpam alatt. ki van ................
-
rauschie
senior tag
Jó estét mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
Betettem a Metallica-tól az S&M koncert DVD-t, de érzem, nem fog végigmenni, mert rögtön elalszom... Pedig eszméletlen jó, amit a San Francisco-i szimfónikusokkal és Michael Camennel előadtak...
Hosszú volt a nap - Jó éjt mindenkinek...
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Kb. ugyanaz, mint az előzővel.

-
Bubu79
addikt
válasz
Algieba
üzenetére
Olvastam. És jó lenne valami okosat mondani rá, de nehéz dolog.
A könyv nagyon jó ötlet - lebilincselő stílusod van, jól zsonglőrködsz a szavakkal és mondanivalód is akad mellé.
Jó lenne tudni, hogy egy egyébként színes egyéniségű lény, aki meg van áldva jó fantáziával ( novellák ), kreativitással ( kosárfonás és kert építés ), szereti a természetet és szívesen ad másoknak az örömeiből, vajon miért nincsen kibékülve Önmagával...
-
Racecam
nagyúr

-
poffsoft
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
A kazeint a linóleum elporlasztásával lehet előállítani (fésű ,kabátgomb...) Még ezt sem tudod???
ősAtyánk ha lekopaszodott linótól a jurta, akkor a kancák csecsét gyúrta, abbó lett akazein
A délinél van egy mongol önki, ott van muflon kumiszban, kóstold meg 1x, ha arra jársz....
csetterhend: mirő marattam le a blekksípnél????
-
Vagyok, csak átmentem a topikomba kiönteni a lelki szemetesemet.
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Maradok a nőknél inkább, nem akarok börtönbe kerülni, és egyébként sem vonzanak a kislányok. Generációs és kultúrális szakadék van köztünk.
-
-
venember83
nagyúr
Szar dolog ha van pitád és senkinek sem kell.
-
Bubu79
addikt
Hová tűntek a Hölgyek a topikból?

Algieba benézett és egy kérdés erejéig maradt is ( amire nem kapott választ - talán mert kevesen Hot Dogoznak az idejárók közül ), kicsit volt LadyBug is és Tildy is - no de hová tűnt Rarri és Verus? Diego! is rég járt erre...

poffsoft: Nekem ne mondd mi az a kumisz - láttam, hogy Tas apánk mitől rúgott be oly mocskosul a búcsúestén, mielőtt elindultak volna új hazát keresni eleink...
Fájdalom, de még nem volt szerencsém hozzá - tehéntejen kívül eddig csak a kecsketejet próbáltam - de azt sem erjedten...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Far Cry: New Dawn
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet, hogy írtad már valahol, de milyen géppel repdesel? Kisebb Cessna?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dehogy más nem, az tuti.Szal annyira mégse jó nekem.