Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Sose úgy indul ez hogy "most aztán nagyon berúgunk", csak hát a színjózansági bulikon mindig sokkal nyomottabb a hangulat, sok szó esik melóról, aztán az kinek kell még péntek este is. Úgy a 3. sör után kéne megállni, max ráadás 4., de sajna a társaságban mindenki ekkor veszti el a kontrollt, és a 4.-et már úgy isszuk mint ásványvizet, onnan meg már én is mindig csak kapom kézbe az üvegeket sorban.
nem helyes út, de épp beszéltük hogy mindenki úgy várja a péntek estéket, hogy csak na.rarri: Okés, jövőhéten..(áh, nem most kihagyom).. tehát két hét múlva majd rámászok mindenkire akire gondolom hogy kéne, aztán megszámolom reggel hogy hányat sikerült begyűjteni
trófeát vagy tenyérlenyomatot a képemremod: na tessék, "apám" azt mondja: "fiam, ez nem helyes út", "anyám" meg: "fiam, éld ki magad míg van rá lehetőséged" Most melyiktekre hallgassak?

-
Bubu79
addikt
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Van, csak senki nem találja.
rarri: Módosítanom kell, a curling nem csúszókorong: [link]

-
t1
veterán
Jajj de rosz részegen phzni:S

-
BlacKSouL
addikt
Tegnap este majdnem rámásztam egy kiscsajra..
de még részegen is égett bennem a kislámpa, hogy diszkóban nem ismerkedünk. Meg akkor már kevéssé tudtam kommunikálni, bár ez mondjuk olyan helyen nem hátrány. Meg haver felesége(fiatalabb) is odasúgta túlüvöltve a zenét hogy nagyon szép a mosolyom..hát mondom neki: baszki, ha ezt nem egy férjes asszony mondja már nem itt vagyunk, de neked is csak akkor jut eszedbe ilyesmi, miután elvetetted magad az uraddal.
De sajna reggel megint egyedül találtam magam az ágyban..
Meg hujjuj, muszáj voltam sétálni, mert ezek a hülyék csak nyomták mindig a kezembe a söröket mindenhol, aztán meg hazafelé 3x álltam meg, először a patak fölött a híd korlátját támasztottam bóbiskolva, aludtam ráborulva állva vagy 10 percet. Később még valahol elidőztem, de már hambizni se volt energiám, majd felértem a 7.-re, ott elvergődtem az ajtónkig, de még úgy éreztem pihizni kell egyet, úgyhogy az erkélykorláton is hasaltam vagy negyedórát, és arra riadtam fel, hogy össze akar rogyni a lábam. Először nem értettem miért tör az ágy, de leesett hogy kimaradt egy művelet, elfelejtettem bemenni a lakásba. Reggel a nadrágom, pólóm szanaszét, és délben a könyvtárban még mindig nem tudtam olvasgatni a bötűket.
De legalább erre a 7-8 órára kicsit kiléptem megint a szürke hétköznapi ködből. -
rarri
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szia!
meggyógyultál ? Mi az a curling? 
-
(Kolombusz)
veterán
Tök jó ez curling.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Gavallér? Az nem a Buga Józsi?

Jó éjt Tildy

-
qdak
addikt
De hideg van, csikvánd falunap áá szét fagytam áááá
-
-
tildy
nagyúr
No elteszem magam holnapra... Ha már ilyen szép , csendes, nyugodalmas este van.
Lehet picit boldog vagyok?
Legyetek jók..Szexelőknek jó szexet, alvóknak meg szép álmokat
rarri: láttalak képen...Hát sok huszonéves elbújhatna mögötted, olyan fiatalos vagy

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Pusztítom is. 3/5-ét már fel is zabáltam. Félek, hogy a többi sem éri meg a reggelt. Ilyen csoki iránti vágyam nem tudom mikor volt utoljára. De azt hiszem számomra ez már nem is csoki. Külön kategória. Ritterék is elbújhatnak mellette, nyám-nyám.
Különben meg szánom-bánom, de bűnbe estem. Az dobja rám az első követ, aki sípszót hall.
update: 4/5. And counting.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem az alvás kivételes luxus...
Bubu: Nem én bizonygattam. Amúgy a jó szex nem helyettesíti az alvást, és a 20 éves kort sem..
-
venember83
nagyúr
Mennyei. Nem elég egy kocka, tudtam, hogy ez lesz.
rarri: Én is szoktam korrigálni. Alvással.
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Nem most akarok, de ideje lenne megtanulnom valami fiatalító sminket. Azért egy kicsit korrigálni szoktam a fáradság jeleit, de az már lehet hogy kevés.

Amúgy most olvasom, hogy a fiúk nem akarnak az első randin lefeküdni a lánnyal, de szívesen megcsókolnák. / Cosmopolitan / Én akkor kikkel találkoztam eddíg? Az elenyésző kissebbséggel?
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ez kötelező program volt, a gyerekek nézik, így Nekem is kellet, hogy képben legyek.

Rarri, ne sminkelj, ne húzd az időt, még elálmosodok.

-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Stellar Phoenix Fat&Ntfs is egy lehetőség adatmentéshez - de ha már felül lettek írva a cuccok a vinyón, akkor bajos a dolog...
Jó estét mindenkinek

Rarri: Szia
Tudtam, hogy jó kezekbe kerül 
Véncsont: Nem hiszem, hogy sor kerül rá - ma inkább kitakarítottam a drágaságomat - de lemosni már nem jutott időm

-
Kazimír
őstag
..a röpködő tárgyak elől?

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Szia, szép napod volt?
A zenéről eszembe jutott az itteni rockkocsma. 
Nero: a kanálnak el kellett volna hajolnia?
-
venember83
nagyúr
Szia Sas néne! Szép estét kívánok!
-
ToBeY
nagyúr
Nézi valaki a tv2 ezt a show-t elég érdekes.Ez kigyós most durva lesz.

-
Neró
őstag
Szép estét.

-
venember83
nagyúr
Vonalban.
-
(Kolombusz)
veterán
Akinek kell egy nagyon jó felolvasóprogram, szóljon priviben.

-
marsu
veterán
Motoros tali lesz áprilisban Komáromban ...

De a következő Esztergomi autós tali-ra gyere el te is!
Tavaly voltunk a Pilisben az erdőben grillezni meg szalonnát sütni ...
-
Lortech
addikt
Azaz, itt natúrban, jó fokhagymásan és borssal !
Folytatva a sort: [inkább link]
Ha lediplomázok végigeszek egy lakoma menüt itt.
-
tildy
nagyúr
Párkányban tudok egy helyet, anno még ...Na szóval motorral voltunk ott, 2000 forintból megkajáltunk.Két gyrostálat vettük, ásványvízzel. Azt hiszem úgy kell menni, át az esztergomi hídon ugye, aztán jobbra el el majdnem valami fürdőig vagy miig, ott van egy cukrászda is, amellett van egy ilyen kajálda.
Most , hogy végre jó a ponym...Tudok menni autóstalikra

-
Racecam
nagyúr
Megőrülök!!!

-
Hold
őstag
Na mindenkinek szép estét, elmentem bulizni
Legyetek rosszak
-
Viszlát
addikt
Én mostan ilyet ennék (megint) szívem szerint:

-
tildy
nagyúr
Jól van már
Nemhogy örülnél, hogy örülök.Hold: Milyen somlói, milyen tiramisu? Adtad ide?! Baileyssel együtt, of course.
Tbs: Sz.r, dehogy sz.r. Majdnem elkapott két pasi is, mikor kezdtem összeesni, hát hol kapok én ilyet máshol?

csapos: jelentem, én láttam tegnap este.. Azt hiszem élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Far Cry: New Dawn
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem helyes út, de épp beszéltük hogy mindenki úgy várja a péntek estéket, hogy csak na.
trófeát vagy tenyérlenyomatot a képemre

de még részegen is égett bennem a kislámpa, hogy diszkóban nem ismerkedünk. Meg akkor már kevéssé tudtam kommunikálni, bár ez mondjuk olyan helyen nem hátrány. Meg haver felesége(fiatalabb) is odasúgta túlüvöltve a zenét hogy nagyon szép a mosolyom..hát mondom neki: baszki, ha ezt nem egy férjes asszony mondja már nem itt vagyunk, de neked is csak akkor jut eszedbe ilyesmi, miután elvetetted magad az uraddal.

![[link] [link]](http://viszlat.com/pics/vegyes/mzkicsi.jpg)