Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Drizzt
üzenetére
a partíciók, vagy a part. tábla lett felülírva? ha az előbbi, akkor jó közelítéssel esélytelen, ha az utóbbi, akkor helyre lehet hozni, most meg nem hazudom a progi nevét, amivel meg lehet találni a partíciókat a vinyón. valamikor nagyon rég használtam, azóta nem kellett... elfelejtettem.
dungó: össze-vissza. a lényeg, hogy nyár fele. legalábbis az északi féltekén.
hód: csak az eldőlésről volt szó, utána már nem úgy fogok viselkedni.
-
Drizzt
nagyúr
Elcsesződött korábbi partícióm, van bármi esély arra, hogy fájlokat visszaállítsak róla? Azt is tudni kell, hogy a partíciók már azóta felül lettek írva. Van esetleg értelme valamivel próbálkozni? Igazából újra meg tudok szerezni valószínűleg mindent, de jobb lenne, ha helyben meg lehetne próbálni megoldani.
-
ngabor2
nagyúr
olyan nyomott nap volt a mai... asszem ledőlök, mint a gyárkémény.
-
neduddki
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
HI!
Erro gyun eszmbe kostoltatok mar zold banat sulve sozva borsozva??? nagyon korrekt naffaluban akacfa-weselenyi sarok, nem karibi hanemafrikai, de hozzaerokt szerint sok kulomseg noncs
udv
neduddki
-
Emberek, képzeljétek, egészen kezdek látni

már csak 120%-os betűméreten van a mozillám, és már ez is elég a 19 colos monitoron

eddig olyan 150-200%-kal nyomultam...heppinesz, szánsájn.
Bash : neszójjábe.
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
poffsoft
üzenetére
A mellén egy "Kőr" jel van?
Bash: anno '81 körül volt a környéketekről /Kuba/ egy riport. Termetes mulatt hölgyet kérdeztek, mi szokott a menü lenni? Válasz:
-egy héten általában egyszer eszünk húst.
-többi napon?
-hát csirkét.....stb.
Igazi jó egészben grillezett, füstölt, marhahúsok, egész malac sülve ilyesmi...az hús.

-
-
poffsoft
veterán
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Marsu egy marsupilami. Ilyen:[link]
Nem is hasonlít a méhecskére.
Hold: Szavazni kell? Balról a 2.
poffsoft: Nem őrá gondoltam. Túl egyértelmű lett volna.
-
Hold
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Romantikus lelkemhez a cica jobban illik..
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
A holdon ülő macskát ugatja az a kutya?
-
philoxenia
MODERÁTOR
ilyen kicsiben persze még alakítani kellene rajta, de magára a Holdra jellemzőbb a ráüvöltő farkas, mint a rajta ülő macska, ami persze nagyon frankón mutat.

-
poffsoft
veterán
-
csapos2
addikt
Szia Katica!
Szia Méhecske!
Szia Race!
Szia Holdacska!R2D2: Nem járok suliba. ;-]
-
Racecam
nagyúr
No, meccs van, megyek.

-
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
És a szamár? Jah, bocs, ez nem a brémai muzsikusok.

-
poffsoft
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Maj Winner megmonnya, valóban ütős, de szvsz nehéz meló lesz...
Na, meek konvertálni...
16 órás (2,34 gb ) Lan-os másolás után jöttem rá, hogy a tcp tömörítést és a firewallt mindkét oldalon b e kell állítanom (trusted zone, trusted app, open port) , és a 35 kB/s mingyá felugrott 700 kB/s-re, fél óra alatt átment a nagyobbik fele

-
neduddki
nagyúr
ih!
Hatterbne megy a jams gond tan a tv2-on, de mar elkapcsoltamegy ekkora raskas ..., bovlit te jo eg!!!:- (((
udv
neduddki
p.s. vanmar vagy 10-12 eve hogy en 007et lattam, de most megnyugodtam
-
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Húúú, ha ebből ki lehetne hozni egy jót, az nagyon ott lenne.

-
Hold
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Philo köszi a képet

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot, sziasztok!
Hold.

-
bnss
veterán
Szebb estét, mint amilyen errefelé van.
-
Neró
őstag
Na megyek.Jó forumozást
Sziasztok.
-
ladybug
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
Ejnye, no. Sokan vannak, akik nem szeretik a macskákat. Nekünk van kutya, macska, tengerimalac, nyúl és teknős. Egyik jobb fej, mint a másik. Nem tudod te, hogy milyen macskával élni, és hogy valójában milyenek. Az más, amit látsz, és más velük élni.

Racecam: Pl ilyenek?
[link]
[link]
[link]Tetszés szerint színezhetőek.

-
Neró
őstag
Nekem 4 nagy macsek 3 kicsi macsekom van.Tehát van kit etetni.
Pluszba még a szomszéd macskák is átjárnak falkában tehát még az a legalább 5-6 macska.Így fogy el a macskakaja a leghamarabb.Ilyenkor jön a seprű.
-
marsu
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Tudok!

-
(Kolombusz)
veterán
Tudtok egy jó szövegfelolvasó programot?
Keresgettem, de nem találtam megfelelőt.Régebben volt egy, ilyen narancssárga ablakban futott, lehett választani alapból microsoft sam-et, aki az angolt olvasta fel és volt egy hang, aki a magyar szövegeket.
-
Sipi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az éjszakázást bírom, nekem a hajnalozással lettek gondjaim. Nem tudom, feltűnt-e, hogy éjfél előtt már ittunk, és a BKV üzemkezdése után hagytuk abba...
Engem olyan fél nyolc után engedett el az ördögi Volvo-bűvkör.Egyébként is, felhívtok rohadt későn, miután már be voltam rúgva, hogy menjek inni.
Innentől fogva nem ér a kicsit bántani! Neki most korhelyleves kell, páty és figy.Sipi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nemsokára olyan sas szemed lesz, hogy 60 %-on fogod nézni.

ájúúúúúúú! Ez fájt! Egy Marsut leméhezni 

Ez jó lesz?