- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csak jönnének már elfele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy: akkor valamit jól kifogtatok. Nekünk az életük végefelé már a fényteljesítménye felét sem adta le, csak kb 10 perc bemelegedés után. Majd végül már csak 20másodperc után kapcsolt be. aztán egyáltalán nem. Persze naponta legalább 20-30x felkapcsolódott, de nálunk elég dinamikus a lámpahasználat. Csak akkor ég valami, ha feltétlen muszáj, amint nem kell, már kapcsoljuk is le. Takarékosabb, mint egy kompaktot égetni folyamatosan csak azért, mert nem lehet lekapcsolni hogy ne romoljon el.
Bash: 2400 Ft-os Philips, meg 2250Ft-os Osram volt, illetve ezeket váltogattuk, de egyik sem volt jobb a másiknál. Ennél kevésbé gagyibb nem nagyon volt. És a folyamatos világítás mellett lehet hogy nagyon hosszú az élettartam, de a kapcsolgatást sajna a fénycsövek több évtizede változatlan gyújtási technológiája miatt nem tolerálják.
Ja igen, a másik a színhőmérséklet. Nekem nagyon természetellenes színe van tőle mindennek, főleg a sárga, vörös, kék színeknek. Persze nyilván hozzászokás kérdése, de nekem a szemem könnyebben az izzóéhoz idomul mondjuk a napsütés után, mint a kompaktéhoz.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)