Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Csak jönnének már elfele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy: akkor valamit jól kifogtatok. Nekünk az életük végefelé már a fényteljesítménye felét sem adta le, csak kb 10 perc bemelegedés után. Majd végül már csak 20másodperc után kapcsolt be. aztán egyáltalán nem. Persze naponta legalább 20-30x felkapcsolódott, de nálunk elég dinamikus a lámpahasználat. Csak akkor ég valami, ha feltétlen muszáj, amint nem kell, már kapcsoljuk is le. Takarékosabb, mint egy kompaktot égetni folyamatosan csak azért, mert nem lehet lekapcsolni hogy ne romoljon el.
Bash: 2400 Ft-os Philips, meg 2250Ft-os Osram volt, illetve ezeket váltogattuk, de egyik sem volt jobb a másiknál. Ennél kevésbé gagyibb nem nagyon volt. És a folyamatos világítás mellett lehet hogy nagyon hosszú az élettartam, de a kapcsolgatást sajna a fénycsövek több évtizede változatlan gyújtási technológiája miatt nem tolerálják.
Ja igen, a másik a színhőmérséklet. Nekem nagyon természetellenes színe van tőle mindennek, főleg a sárga, vörös, kék színeknek. Persze nyilván hozzászokás kérdése, de nekem a szemem könnyebben az izzóéhoz idomul mondjuk a napsütés után, mint a kompaktéhoz.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)