Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
Aktív témák
-
miatököm ez a tortadobálós baromság?valami vadidegen ribanc, épp most kérdezte meg, hogy lenne-e kedvem oszt dobta a linket hozzá, de még csak közös ismerősünk sincs, ja ez iwiwen volt
miazannyukkínja hasznuk van ebből nem értem, ráadásul nem is érdekel, úgyhogy elküldtem melegebb éghajlatra, persze finoman, szeretet baráccság miegymás

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
miazannyukkínja hasznuk van ebből nem értem, ráadásul nem is érdekel, úgyhogy elküldtem melegebb éghajlatra, persze finoman, szeretet baráccság miegymás