Hirdetés
- Apple MacBook
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Pilisszentivánon voltunk melózni. Hazafelé jövet, szürkület már, faszikám meg helyzetjelzővel nyomul. Rávillogok, semmi reakció. Biztos oda van meg vissza hogy fasza autója van, neki nem lehet baja. De mást akkor se veszélyeztessen már. Hazafelé jövet volt még vagy 5 ilyen fasz aki baszott felkapcsolni a tompított fényszórót, kbk minden 50-ik autósnak nem világított az egyik tompított fényszórója, leginkább a belső, ami a nagyobb baj. Kivilágítatlan úton is láttam ilyen, de még a helyzetjelzője sem világított, azt hinné az ember hogy motoros.
A váci út is fasza, jól fel van újítva, de felfestés nélkül igen érdekes a közlekedés rajta. Duna plázánál állok a pirosnál, előttem lévő mögött, mert kb fingom sem volt, hogy hol van a sáv, de ahogy elnéztem jól álltunk ott. Balra levő sáv vagy 20 mp-ig üres, utána valaki csak bejött oda (jobb szélén, vagyis jobbról a másodikban voltam.
Ja meg az Árpád hídrva felvezető utat csinálják. Jó, nem tudtuk, megoldottuk a feljutást. Jövök haza, valamelyik útépítónél az iq kivághatta a biztosítékot, a visszakanyarodó sáv végét cakkosra marta be, sikeresen belehajtottam azokba a bemarásokba, csak úgy zakatolt a 20 éves lengyel csoda.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest