- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Pilisszentivánon voltunk melózni. Hazafelé jövet, szürkület már, faszikám meg helyzetjelzővel nyomul. Rávillogok, semmi reakció. Biztos oda van meg vissza hogy fasza autója van, neki nem lehet baja. De mást akkor se veszélyeztessen már. Hazafelé jövet volt még vagy 5 ilyen fasz aki baszott felkapcsolni a tompított fényszórót, kbk minden 50-ik autósnak nem világított az egyik tompított fényszórója, leginkább a belső, ami a nagyobb baj. Kivilágítatlan úton is láttam ilyen, de még a helyzetjelzője sem világított, azt hinné az ember hogy motoros.
A váci út is fasza, jól fel van újítva, de felfestés nélkül igen érdekes a közlekedés rajta. Duna plázánál állok a pirosnál, előttem lévő mögött, mert kb fingom sem volt, hogy hol van a sáv, de ahogy elnéztem jól álltunk ott. Balra levő sáv vagy 20 mp-ig üres, utána valaki csak bejött oda (jobb szélén, vagyis jobbról a másodikban voltam.
Ja meg az Árpád hídrva felvezető utat csinálják. Jó, nem tudtuk, megoldottuk a feljutást. Jövök haza, valamelyik útépítónél az iq kivághatta a biztosítékot, a visszakanyarodó sáv végét cakkosra marta be, sikeresen belehajtottam azokba a bemarásokba, csak úgy zakatolt a 20 éves lengyel csoda.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest