Hirdetés
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mini PC
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Pilisszentivánon voltunk melózni. Hazafelé jövet, szürkület már, faszikám meg helyzetjelzővel nyomul. Rávillogok, semmi reakció. Biztos oda van meg vissza hogy fasza autója van, neki nem lehet baja. De mást akkor se veszélyeztessen már. Hazafelé jövet volt még vagy 5 ilyen fasz aki baszott felkapcsolni a tompított fényszórót, kbk minden 50-ik autósnak nem világított az egyik tompított fényszórója, leginkább a belső, ami a nagyobb baj. Kivilágítatlan úton is láttam ilyen, de még a helyzetjelzője sem világított, azt hinné az ember hogy motoros.
A váci út is fasza, jól fel van újítva, de felfestés nélkül igen érdekes a közlekedés rajta. Duna plázánál állok a pirosnál, előttem lévő mögött, mert kb fingom sem volt, hogy hol van a sáv, de ahogy elnéztem jól álltunk ott. Balra levő sáv vagy 20 mp-ig üres, utána valaki csak bejött oda (jobb szélén, vagyis jobbról a másodikban voltam.
Ja meg az Árpád hídrva felvezető utat csinálják. Jó, nem tudtuk, megoldottuk a feljutást. Jövök haza, valamelyik útépítónél az iq kivághatta a biztosítékot, a visszakanyarodó sáv végét cakkosra marta be, sikeresen belehajtottam azokba a bemarásokba, csak úgy zakatolt a 20 éves lengyel csoda.
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest