Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Hmm, ez a reggeli nincs kizárva, hogy javít kicsit a helyzeten

Bocs, de nem volt semmi kedvem méretezéssel foglalkozni, mondhatnám, hogy szánom-bánom, de nem.
De legalább dícsérj meg akkor, hogy normális képfeltöltő oldalt használtam, ami mindenkinek jó....
-
venember83
nagyúr
Jó napot!
Rosszul ébredtem, megint. Visszaolvastam. Az se vol túl érdekes. Micsoda egy nap lesz ez...
ng2: Köszönjük.
-
ngabor2
nagyúr
kapott a win egy apt-get dist-upgrade-et. most elvan magának.
én meg kemény 6 órás alvás után frissen-fitten-fiatalosan itt vagyok nektek.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
fokukac_ ez nemcsak egyszemélyes háztartásokban van így. Nálunk bár sajnálom nagyon- szinte rendszeresen a kukában landul pl. a kgyóuborka, mert mire már odajutok, hogy megenném, addigra már felpuhul, szétesik, ehetetlen...
Viszont tegnap ilyeneket zsákmányoltam (48 Ftért, godolom holnap lejár a szavatossága). Az olivás kivételével, mindből vettem, a diósat már felbontottam, és isteni finom

Boxiné: Micsoda táncikálós smiley

tiv83us: látszik.
Nem az á-t mondják ö-nek, hanem némöly e-t . Tehát nem Bözmeg, hanem max bazmög lehetne

-
Boxiné
aktív tag
Szép jó reggelt mindenkinek!

-
nike_
addikt
Szevasztok hu-hu-huszárok!

-
addikt lettem...

dexter addikt.
-
jelentem, voltam boltban, vettem zsömlét. Akartam még tejet is, mondom a boltosnak, hogy tejet kérek. mondja, hogy csak zacskós van, vagy tartós, mondtam, hogy köszönöm azt nem kérek, akkor adjon inkább sört.
volt egy hangos jókedvű társaság, a hangadó ezt meghallotta, és egyből beszólt : "figyelj, az alkohol nem oldja ám meg a problémákat!"

(persze mindezt jól berúgva...
)jót röhögtem.
aztán hazajöttem, a parkolóban kiosztottam néhány köcsögmód parkolok matricát azoknak, akik átlósan két helyet foglalnak
, majd benyomtam egy zacskó füstlit, miután kidobtam a sajtot, ami már megint zölden mozgott... 
tisztára gazdaságos ez az egyszemélyes hátrartás. -
csapos2
addikt
Kívánok mindenkinek karamellás gumióvszert, és szép álmokat, alukálni térek.
-
Thrawn
félisten
-
tildy
nagyúr
Sehol nicns élet, itt se nagyon.. Brühü

-
BlacKSouL
addikt
Ha rákattintok egy linkre egy hsz-ben, vagy csak frissítek, vagy egy másik topicba átlépek, akkor feldobja hogy letiltott egy felbukkanó ablakot, majd ennek ellenére megnyílik egy felbukkanó ablak, amiben valami szondaipszoszos hülyeség jön be, hogy internetezéseimről egy pár perces kérdőívet töltsek ki, de egyszer nagyon régen kitöltöttem, és a végén nem lehetettt továbblépni, meg mikor azt kérdezte hogy hogy hívnak, hol lakom, mennyit keresek, akkkor mondtam hogy ennyi akkor elég is volt.
És most amikor feljövök a fórumra, egyszercsak megint bedobálja a hülyeséget, és akár AdBlockal, akár a felbukkanók tiltásával, akár címtiltással próbálom, tovább erőszakoskodik, és basztat..hu.panel.gemius.hu/* így kezdődik, és a folytatás egy végtelenül hosszú összevisszaság a linkben
-
BlacKSouL
addikt
Lemaradtál arról, hogy kibaszom a picsába ezt a gemiusz szart, de tényleg.. mi a faszér nem takarodik már el a picsába, ha egyszer már minden létező beállításban letiltottam. ??? Ha letiltom teljesen a felbukkanók jelzését is a sávon, akkor meg máskor kell baszakodni hogyha mégis egy oldalnál szükség van rá. Erre tényleg nincs jobb módszer? Eddig tényleg toleráltam minden reklámos vackot, de ez igazán csak idegesítő, és komolyan fontolgatom hogy még ennél is kevesebbet jövök PH-ra. Muszáj elbaszni bizonyos dolgokat?
És a kurvaanyját hogy még a letiltott felbukkanók mellett is nyit egy felbukkanót.. hát a pofám leszakad
-
csapos2
addikt
Na, megjöttem. Lemaradtam valamiről?
Keletről front várható, kapaszkodjon mindenki, csapatostól érkezik a csigavér.
-
kösz mindenkinek a sok infot, megint okosabb lettem

-
ngabor2
nagyúr
win telepítés kész. ééérdekes egy noti, különösen a drivereket összevadászni volt érdekes. támogatás: linuxra, vagy vistára. xp-re semmmmmi. úgy kellett a via meg az atheros oldaláról leszedni a drivereket. nem tudom, miért fájna a fusinak egy helyre összegyűjteni a dolgait, hogy az r=1 nyúzernek ne menjen el tőle a kedve. attól, hogy ő a vistát preferálja, van, aki xp-vel akarja használni. mondjuk az nem én vagyok, mert ha enyém lenne a cuccus, akkor szó nélkül linuxot tettem volna fel rá.
-
tildy
nagyúr
Jó reggelt huszárok!
Este fél 6tól eddig húztam a lóbőrt
Mondjuk reggel fél 10 körül keltemBandus : mondjuk az ami a nevébenis benne van:
Portabledocument format. Linuxon, macen bárhol ugyanúgy tud megjelenni, mint win alatt. Emellett ráadásul levédhető pl. szerkesztés /másolás ellen, sőt, ha hülye usernek átküldöd, akkor kevésbé tud belerondítani...
Eq: d emost meg nem tudok majd bealudni -
Bash
őstag
I need to be rescued!

-
tbs
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Röviden: jobb. A legjobb a .tex lenne...

A doc szar, inkompatibilis, beágyazott vírusosra cserélném pikkpakk a szerveren, stb. PDF-fel ilyen mutatványt kicsit nehezebb megejteni...
PDF-et le lehet kopipészt ellen kódolni (elvileg). Stb.Jóéjt Voda!
Most hogy meglettek az ékezeteim, megyek én is pihengetni.

-
VoDaFoNe
aktív tag
lassacskánén is megyek

-
miért erőltetik nnyira a .pdf kiterjesztést? miért nem lehet egyszerűen .doc-ban felpakolni a cuccokat az internetre? vagyis mik a .pdf-ek előnyei?
-
szépjóreggelt elvtársakk!
el kell másznom lassan valami boltba kajáért meg sörért...
délután 5 óta készülök rá, de még nem volt erőm. de most már kipihenve, frissen.... -
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát mindenkinek!
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi a tippet, már gondoltam rá

-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Világítással nem vagyok túl jól ellátva, de majd kitalálok valamit.
bolondember: Nem a tárcsáról hanem a menüről beszélek. Szivecske van rajta, és szerintem képstabilizátor is van benne. Ennek ellenére sikerült nem egy bemozdulós képet csinálni

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Hm, ennek egész más menüje van mint a tiédnek. A derítő vakut megtaláltam, első dolgom volt kikapcsolni egy pár kép ellővése után.
-
(Kolombusz)
veterán
Lelécelek feküdni.
Jó éjt mindenkinek! -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az az intelligens ISO nem? Sajnos a legtöbb esetben vakuval dolgozott ami egy krómozott felület esetén nem túl szerencsés

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ha jól emlékszem akkor ő az. Van normál, intelligens ISO, makró üzemmódja. Próbálgattam mindenfélét, vakuval, anélkül, expozíciót állítgatva stb. Talán ez utóbbi hozott némi javulást.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
ugyanaz a fickó, akit a múlltkor linkeltem
kolombusz: ezt is nézd meg
venember: te is
többiek: ti is : ))) -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Kellemes magömlés, izé, álmokat Öreg!

-
Thrawn
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Pffff....
:még még egy csomó ilyem smiley sormintába fűzve:
Nem mutattad, de jó hogy pótoltad. Nagyon tud!
Én még mindig le vagyok ragadva az Andy Mckee Drifting c. fenomenális szerzeményenél. Napi 3-szor minimum meghallgatom/nézem.bolondember: Remélem lesz időm ráérezni, a gép nem az enyém és elég sűrűn használják. Jó lenne egy gyorstalpaló.
-
(Kolombusz)
veterán
Bomboklaat

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, még nem. De már előre írok a víz bőrére

Meg kell tanulnom fényképezni, mert a kb 80 képből alig tudok felhasználni egy párat
-
Thrawn
félisten
UP!
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért feltúrják az aszfaltot? Akkor már értem, hogy ilyen sz@rok a magyar utak. Még jó, hogy az autópályákon nem próbálkoznak...

(#43404) nike_: akkor ismét pótoltad egy hiányosságodat.

Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De legalább dícsérj meg akkor, hogy normális képfeltöltő oldalt használtam, ami mindenkinek jó....

, majd benyomtam egy zacskó füstlit, miután kidobtam a sajtot, ami már megint zölden mozgott...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

:még még egy csomó ilyem smiley sormintába fűzve: