Hirdetés
Aktív témák
-
gyerekek, itt a tavasz.
az első csalhatatlan jel : volt íze a paradicsomnak, amit az előbb ettem!

-
tbs
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Ja, menetfelszerelésben (+ kiscsajjal) nem ennyi a napi táv. Akkor 20-30km másnaponta. Ez csak "üres sétaürügy", többnyire csak párban. Picit hajtós, rendesen lefárad az ember. Börzsöny, Pilis.

Filó: vékony?!? Höhöhö...

Filó2: nyugi. Én is plusszban vagyok.
+5-10, ünneptől függően... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
szerintem az lesz...

-
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja. Pici séta. 1 nap. Nem nagy szám. Direkt a "bejáratás" miatt.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
ééén nagyon az vagyok...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Én meg azt hittem báránysült, ilyesmi, a farkasok ilyen édesszájúak ?

mod: Ilyen ?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
Mézes krémes.
mindenek felett! Esetleg Dobos torta - azt is szeressük nagyon ám!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Mit szeretnél kapni? Pizzát nem süt szerintem, de napozni már védett helyen lehetne.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
AMD Power
üzenetére
Hitelkártya ? Bár annak rossz a kamata, de ha rövidebb időre kell, az egyik legjobb megoldás. A sokat szidott OTP-nél váltottam Amex kártyát, ha 45 napon belül visszafizetem, nincs kamat, a költségek meg bejönnek a vásárlási visszatérítésből, ami kb. egy százalék. Nagyobb boltokban stb. simán tudok vele fizetni, állítólag külföldön is nagyon sok helyen, amit a sima bankkártya esetében nem garantálnak.
-
nemcso
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó neked, itt Fehérváron sz@r, ködös idő van.

-
tbs
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Mi is jobbára hazai tájakon szoktunk mendegélni.
Olyat vegyél, ami zokni + túrazokni párossal kényelmes, nem szorít sehol. Bárki bármit állít, NEM tágulnak annyit, mint kellene. Amíg bejáratós a baki, a boka külső-belső oldalára (a csontpuklik) érdemes egy-egy csík leukoplasztot ragacsolni, úgy nem töri fel. A Meindl az eléggé "betörendő" típus. 
A HanWag, ha találsz jót, az lábraöntött darab. Én nem találtam soha. Kicsit szélesebb a lábfejem.Ja, nekünk is 2-3 évig tart 1-1 pár.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha kész van vele, vajon küld nekünk valami finomat?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot ! Süt a nap !

-
Kazimír
őstag
Nekem az osztrák ismerősöm (aki kicsit német is) a Meindl-t ajánlotta, de azt hittem, csak "hazabeszél".
Így viszont érik a kirándulásom székesfővárosunkba a Tengerszem Sportáruházba
Viszont nem tudom milyen kell nekem pontosan, én csak olyan 300-400km-t tennék meg benne évente jobbára hazai tájakon, Kéktúrás terepen, amire az eddigi túrafélcipőm alkalmatlan (ha őszinte vagyok, az jóformán mindenre alkalmatlan
) volt -
bnss
veterán
Szép napot, túl vagyok a soron következő szemeszterem első előadásán. Nagyon izgalmas volt, főleg korán reggel.

-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Erre már én is gondoltam. Sajnos szülők ilyen téren kilőve. Talán valamelyik spanomat kéne ezzel megtalálni.
Mennyi lehet kb 200K a kamat? Kb....
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember
üzenetére
Szegény. Pedig nagyon bírtam őt.

-
AMD Power
titán
Hellooo
Lehet ,hogy nekem is kell majd egy személyi hitel. Nem sok kb. 150-200K. A K@H Banknál vagyok. Gondoltam ott veszem fel a hitelt már ott van nagyon régóta bankszámlám és minden bejövő pénzem "oda" megy.
Vagy esetleg tud ajánlani valaki egy másik pénz intézményt?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
Kellemetes Jó Reggelt Mindegykinek!
-
tbs
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
HanWag, Meindl. Meindl "németes", keményebb cucc, HanWag űberbrutál kényelem. ~2-2.5ekm vegyes köves - erdei terepet bírnak. 4. garnitúra kopott el tavaly ősszel mindkettőnk lábáról. (HanWag -> páromé, Meindl enyém.)
Mindkettő magyar honlapja élő, a cuccok beszerezhetőek. 20+eFt.
-
RexpecT
addikt
Báricsikibáricsiki dudákongáááá.
-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ne hozzatok zavarba a szmájlik mögé rejtett linkekkel...

-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ki vele - mit tudsz?

Megnyugodtam, hogy XP lesz.

-
Pacák
senior tag
-
Szép napot mindenkinek!
A 3. nap, amikor csak 4 órát tudok aludni... Kezdek ingerült lenni, ami most nem jó, mivel éppen ügyeket intézek a nagybetűs DFen... Még a végén nem tesznek keresztbe, és végre felvehetem hivatalosan is a szakmai gyakorlatomat... Persze még nem biztos, hiszen ez DF

venember83: Áh, szerintem csak felpörgött valamitől, és nem bírta abbahagyni a válasz gomb nyomkodását

-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Annak idején normális chipset volt

És ellentétben más alaplapokkal, ez még a mai napog hősiesen szolgál, pedig még crysissal is meg volt izzasztva.
Egyébként komolyan ez mekkora fasság már, hogy nem a user adhat mount labelt a partíciónak

Kazímír: valamelyik rendszergirizda, vagy mod mondott múltkor valamely topikban jóféle túrabakancsot...De nem tudom ki volt
-
Kazimír
őstag
Nincs valakinek tapasztalata túrabakancs téren? Hogy milyet, miért, hol, és mennyiért? Nagyon megköszönnék minden segítő szándékú tanácsot!

-
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szerelem nála egész emberré tesz mintha megtalálnám a másik felem..
Whisky dönt nyomorba, bár néha egy Női bevásárló körút is

-
dokar
addikt
vki megcsonkította a szmájlim

(RV670 topik)
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A szerelem öl, butít és nyomorba dönt - ebben a sorrendben?

-
Kazimír
őstag
Kellemes hétfőt, szép hetet mindenkinek!
-
PazsitZ
addikt
Jó reggelt "huszárok"!
Mai mottó:
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! -
Hold
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek
SZERELMES VAGYOK lehet hülye is leszek tőle ?
-
Winner_hun
félisten
Wáááá de forró ez a te!
Most jó sokáig ez az égető izé érzés fog uralkodni a nyelvemen
-
ngabor2
nagyúr
álmos hétfő reggelt mindenki köré. reggeli megvót, jöhet a kávé.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83
üzenetére
inkább jött magától.

-
TexT-BoY
addikt
háháá szép jo regelt minden kedves kockának
. Adig idegeskedtem a Daniellán hogy vége lett a hétvégének, de a záró akkordba belefért hogy végre beszéljünk, és megnyugodjak
. -
venember83
nagyúr
Mornin'!
Ja, persze nem a főhősnő ébresztett a Sawból, akiről most nem kapok képet, de, megvan. Ennyit az álmokról.Bash: Sőt, reggel 6kor még igénytelenebb az ember

-
válasz
neduddki
üzenetére
hát de nem is rossz így éjjel egykor

a kedvencem amúgy egy néni az akadémia utca és a széchenyi utca sarkán.
olyan gyros-t ad 590 ft-ért, hogy - amellett, hogy állítom hogy sokkal nagyobb, mint máshol - a tíz ujjad megnyalod. ráadásul engem nagyon szeret, mindig úgy teletömi, hogy alig fér a kezembe
a fél raiffeisen bank odajár kajálni amúgy 
-
RexpecT
addikt
Nah megyek lefekszem.Épp ideje már....
-
hú de jó gyrost ettem

azért vannak előnyei közel lakni a belvároshoz, ha éjjel egykor eszembe jut, hogy éhes vagyok, 5 perc alatt odaérek a szerájba
-
Flow
senior tag
Bírom az ilyen amcsi hegymászós filmeket. Azért a hihető kategóriát néha eltalálhatnák. De nem.
-
tildy
nagyúr
MEg mindig nincs winem. Fasza.
bill geci kukuriku anyjat.Bezzeg a linux. Ha azt mondom /, az / lesz , nem akar okosabb lenni.
Nomindegy.Bealsyom.Idegbeteg vok, f@szkivan. -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Aludtam 2:27-ig, reggel 7-ig dolgoztam a gépen, de közben fél 4-kor meg is reggeliztem. Reggel 7-kor ismét reggeliztem, 8 után kimentem a kikötőbe kicsit, délelőtt pedig az OFF TOPIC-ot terheltem ebédkészítés közben. Fél 12-kor megebédeltem, majd elkészítettem a délelőtt eladott 7 árumat, ezután online vásároltam kisebb értékben. 3-kor ettem egy kis gyümölcsöt, azóta csak böngészgetek és várom az estét. Hamarosan 6 óra, nemsoká nekiállok vacsorát készíteni, hamburgerre gondoltam.

-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
apropó saw 4 - nem tudom, mért tiltották be ezt a részt, nem durvább az előző 3-nál, vagy már nagyon érzéketlenek lettünk? Ettől függetlenül beteg egy film, meg az is, aki kitalálta, és valószínűleg én is, mert megnéztem...dehát a story még mindig nem kitalálható...
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Már vége van, aludhatsz!
-
-
venember83
nagyúr
Kiba* Fűrész 2. Már aludnom kellene.

Miért van az, hogy ebben a filmben is a rossz néni volt a legkívánatosabb, már az elejétől kezdve, legalábbis nekem? Az a vicces, hogy nem is tudtam az elején, hogy rossz. Csak a végén derült ki. Nem rossz film, de messze áll a kiemelkedőtől.
Blackie: Ne nézd a H7-et, szar, egysíkú, unalmas. Szvsz.
Thrawn: Így van.
Jóccak. Remélem a főhősnő fog ébreszteni reggel.
Ez sem irrealisztikusabb, mint bármelyik másik kívánságom... -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát először is, aludtam 9:15-ig. Eztán elmentem a garázsba, és elmentünk nagyanyámékhoz. Kb 5 körül értünk haza a Tesco-t is érintve, majd garázsbatevés után nekiültem kajálni, ekkorra elkezdett a Cobra11, ami után egyből jött az Időjós, ami nem volt annyira jó, de legalább vicces sem. Pár perccel a vége után megfürödtem, Gyuri hiába kérlelt. Eztán elkezdődött a H7-es, a második félidejében jöttem a gép elé, és most itt ülök...
De már aludnom kéne, csak a francért tették ilyen rohadt későre ezt a vackot. -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
bőröndömön bőr ödön ül, örülve a borörömtűl
Mostanában sok az öröm, nem lesz baj?
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA meggyuttem a Macsakkarul:- ) jo vot:- )
DE ha nekem vki aszongya 20 eve hogy Kalapacsot meglatom illen deszkakon akkor kirohogom, majd foldet szorok hamvaira, erre ma mit latok???:- )))udv
neduddki
p.s. az meg csak hejjel kozzel megszoktuk, hogy vagy 10 eve nem latunk a monten havat, nem hogy ketmeteres hofalkak /nem oke, de beletorodtunk:- (((/ erre most mingya elsirom magam Sweden, es murvas verseny, HAT A NAGY LOhiomatagot:- (((
-
FehérHolló
veterán
boröröm.
Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ragasztás az lesz szerintem.. 

) volt