- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Serviio
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Kiragadtál mondatokat, de az egészet egyben nem érted.

Nem a te hibád, én nem tudon átadni néhány mondatban az egészet. Nem is lehet.Nem elvárásokról van szó, hanem fájdalomokozásról. Nem mások elvárása szerint cselekszem, még kedvesem elvárásai szerint sem. Az érdekel mindössze ebben a kérdésben, hogy mekkora fájdalmat okozok a tetteimmel.
Hogy miért éli meg valaki fájdalomként? Hát ezt vajon kell magyarázni egy felnőtt nőnek? Gyere és beszéld meg a nagyimmal, aki 70 évet úgy élt le, hogy hisz kőkeményen, minden vasárnap templom, minden gyermekét ebben a szellemben nevelte fel becsületesen, és el sem tud képzelni mást.
Itt elvágtam ezt a vonalat!Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?
Hidd el én is nagyon egyszerűen le tudnám rendezni azzal, hogy az van, amit én akarok, és kész.
Magam ura vagyok, nagyon rossz nyomon jársz.
Ott is? Hol is? Ez csak elmélkedés. A döntés pedig már megvan, rég, és nem az, amire gondolsz. Most csak igyekszem megérteni, tudod mint a mátrixban. 
Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Ki gondolta volna.

Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
Nem hívőként miért vagy még katolikus? Miért nem keresztelkedtél még ki?
Aktív témák
- Programozás topic
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest