Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HP notebook topic
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Most mások esküvőjéről van szó, vagy az ember sajátjáról?
Mert szerintem az, hogy hol miylen módon satöbbi, igazándibóla két házasuló félre tartozik, nem a családra."akkor azzal fájdalmat okozok a nagyszülőknek, rokonoknak, mert ez mifelénk teljesen természetes, nem kérdés tárgya"
Mi az , hogy a család elvárja az egyházi esküvőt? Ez szerintem nonszensz.
Miért élik meg ezt ők fájdalomként? Miért nem úgy élik meg, hogy na itt a kisunokám, éli az életét, és oylan esküvőt csinál, amelyben ő valószínűleg jól fogja érezni magát, végtére is ez az ő és kedves párja legfontosabb napja.Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
Aktív témák
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest