Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Gyújtsük!
bár lehet, hogy utána nem eszek 1 hétig
Bár mondjuk jobban bele gondolva, számomra igen kevés akad, amit nem szeretek
Nem vagyok válogatós. Még ha nem csak főzelékről i lenne szó, akkor a legszörnyűbb ételek ranglistájának vezetője a főtt paprika lenne... Legalábbis szerintem.
Kb 9 évesen le ültettek egy tál lecsó elé, és azt mondták, addig nem kellhetek fel onnan, amíg nem eszem meg a paprikát, amit ki válogattam a tányér szélére...
Látjátok sikerült fel kelnem, és továbbra is egy alkalmat le számítva[nem ezt, még ezelőtti, az eső és utolsó rossz tapasztalatom a főtt paprikával] paprikaszűz vagyok
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár lehet, hogy utána nem eszek 1 hétig
Nem vagyok válogatós. Még ha nem csak főzelékről i lenne szó, akkor a legszörnyűbb ételek ranglistájának vezetője a főtt paprika lenne... Legalábbis szerintem.