Hirdetés

Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    válasz Winner_hun #34138 üzenetére

    Én ha eszek este, reggel nagy a hasam, erre ráreggelizek, aztán ebéd stb, este későn megint eszek, másnap reggel megint nagy a hasam...olyan gyorsan nem birom emészteni és egyre nő. Ha nem eszek este, akkor reggel annyira nem nagy, mondhatni lapos felé tart, fel birja dolgozni a 3 órakor beledobált ebédet...
    Persze van, aki annyit ehet, amennyit akar, mégis vékony, de az nem én vagyok. Meg persze van, aki sportol, de az megint nem én vagyok, így marad az, hogy nem zabálok már este és reggel se eszek felkeléskor, hanem amikor megéhezek, ami rendszeresen kb 10-10:30-kor következik be.

    Szerk: Amikor felkerültem egyetemre, rendszersen este ettem, akkor volt időm és háromnegyed év alatt 10kilót szedtem fel, holott előtte sose volt súlyproblémám. Azóta se birom leadni, de úgy tudom legalább tartani a szintet, hogy nem eszek este. Nekem valahogy nem tesz jót, szélesít nagyon.

    [ Szerkesztve ]

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Aktív témák