Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Aktív témák
-
tbs
addikt
Biztos van. De hidd el, hogy nem érdemes orrba-szájba hülyeségeket telepíteni. A legdrágább PocketPC cucc, amit vettem az 19.90$ volt... Kb. 5x ennyit költöttem legális szoftverekre a PDA-mhoz (+iGo, de abból is egy feltörtet használok a pöcs kártyapolitikájuk miatt...), amiből 2-t(!) használok. Egyik az iGo. A másik a TouchPal.
Nincs igazán lehetőség a vírusozásra meg a többi úri huncutságra. Az elején kismillió free/shareware alkalmazást próbálgattam, piszkáltam, de mindig hard reset lett a vége, mert belassult a cucc, akkuzabálóvá vált, szétcsesződött.
Most ott tartok, hogy hard reset, Funambol kliens föl az sd kártyáról, és szinkronizálás az otthoni Funambol szerverhez... Aztán wkTasks (vagy micsoda), TouchPal, xnView, iGo. Szintén az sd-ről. Ennyi. Már a firmware update-et is sd-ről nyomom.

Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest