Hirdetés
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem is azért írtam, hogy kipróbáld. Én is csak véletlen kísérletezés közben jöttem rá a hatására. Nagy kémikusok voltunk mi a barátaimmal!
/most Bash biztos kiábrándul belőlem egy kicsit, de hát ez is én vagyok/ Sajnos mennem kell aludni, ti jók legyetek, Üdv! Bash, tudom.
Fokukac, vagy Főkukac, nem a Britni vagyok, ő nem talált volna ilyen jót ki.
De amúgy minden tettem felemelt fejjel vállalom, mert minden tettem hozzájárult ahhoz,/ a jó és a rossz is/ , ami vagy aki most vagyok. 
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Delta Infrasuite rack PDU ipari kivitel, dobozos
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/most Bash biztos kiábrándul belőlem egy kicsit, de hát ez is én vagyok/ Sajnos mennem kell aludni, ti jók legyetek, Üdv! Bash, tudom.
De amúgy minden tettem felemelt fejjel vállalom, mert minden tettem hozzájárult ahhoz,/ a jó és a rossz is/ , ami vagy aki most vagyok.