Hirdetés
Aktív témák
-
tbs
addikt
Pár tipp:
Ne keress ilyen oldalt, kivéve ha nem vágysz folyamatos konfliktusra.
SOK képet nem szabad feltölteni. Maximum a saját fejedben kialakult albumok legjobbját, legtöbb érzelmet megmozgatóját. (Pl. "ezt nagyon elbactam, de rohadt jó lett volna ha nem!" érzelem...) Sok képet a kutya nem fog véleményezni, szövegben javítgatni egyenként.Az itteni DigitFényképes topik (bármilyen hihetetlen) MESSZE jobb bármelyik fotóvéleményezős oldalnál, megkockáztatom: tanulni is lehet belőle.
Vagy flicker, és kommenteld föl rendesen. Nem rosszabb, mint más, tematikusabb oldalak.Lelkes hobbifényképészek ritkán keverednek olyan helyekre, ami a "profik" zártköre.
Sokat kell olvasni és gyakorolni. Hajrá!

Ja, csak halkan jegyzem meg, hogy a DigitFényképes topikban jó pár egyéb véleményezős oldalról is vannak "erős" emberek, mostanában egyre többen jönnek át. És még egy dolog: ki a profi..? Én egyetlen elfogadható definíciót találtam eddig: aki ebből él. Nem a legjobb, legszebb, legművészibb... Hanem aki el tudja adni a képeit. Az pedig NEM jár véleményekért szájtokra. Van saját oldala...
Aktív témák
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest