Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Aktív témák
-
tbs
addikt
Biztos van. De hidd el, hogy nem érdemes orrba-szájba hülyeségeket telepíteni. A legdrágább PocketPC cucc, amit vettem az 19.90$ volt... Kb. 5x ennyit költöttem legális szoftverekre a PDA-mhoz (+iGo, de abból is egy feltörtet használok a pöcs kártyapolitikájuk miatt...), amiből 2-t(!) használok. Egyik az iGo. A másik a TouchPal.
Nincs igazán lehetőség a vírusozásra meg a többi úri huncutságra. Az elején kismillió free/shareware alkalmazást próbálgattam, piszkáltam, de mindig hard reset lett a vége, mert belassult a cucc, akkuzabálóvá vált, szétcsesződött.
Most ott tartok, hogy hard reset, Funambol kliens föl az sd kártyáról, és szinkronizálás az otthoni Funambol szerverhez... Aztán wkTasks (vagy micsoda), TouchPal, xnView, iGo. Szintén az sd-ről. Ennyi. Már a firmware update-et is sd-ről nyomom.

Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Programozás topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest