Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
tbs
addikt
Biztos van. De hidd el, hogy nem érdemes orrba-szájba hülyeségeket telepíteni. A legdrágább PocketPC cucc, amit vettem az 19.90$ volt... Kb. 5x ennyit költöttem legális szoftverekre a PDA-mhoz (+iGo, de abból is egy feltörtet használok a pöcs kártyapolitikájuk miatt...), amiből 2-t(!) használok. Egyik az iGo. A másik a TouchPal.
Nincs igazán lehetőség a vírusozásra meg a többi úri huncutságra. Az elején kismillió free/shareware alkalmazást próbálgattam, piszkáltam, de mindig hard reset lett a vége, mert belassult a cucc, akkuzabálóvá vált, szétcsesződött.
Most ott tartok, hogy hard reset, Funambol kliens föl az sd kártyáról, és szinkronizálás az otthoni Funambol szerverhez... Aztán wkTasks (vagy micsoda), TouchPal, xnView, iGo. Szintén az sd-ről. Ennyi. Már a firmware update-et is sd-ről nyomom.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest