Hirdetés
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Megpróbálom tömören. Megemelték a sebességeket, nekem most elvileg 20 mbites netem van, 15ezerért. Aztán persze a technikai háttér meg nem létele miatt, jött a priorizálás, hivatalosan 13-23-ig. Ez egy ideig működött is, bár kissé röhejes volt, hogy 20-25k-ra korlátozták az egyébként 2.3 mb/s sebességű letöltésemet.
De most kb egy hónapja, már olyan 8-tól elindult a priorizálás, és hajnalban 4 körül lett vége, tehát maradt 4 óra, amikor ki tudtam használni a sávszélt. Aztán most épp három napja töltök ismerőséktől egy dvd-t, amit az utazásukról készítettek, de mivel senkinek nincs akkora tárhely, felrakta publikus torrentre, így mindannyian elérjük, neki meg 100mbites nete van, nem gond. Írom a sebességeket, amiket a nap folyamán, különböző időpontokban sikerült elérni:
01:00 - 38 Kb
04:00 - 111 Kb
07:00 - 128 Kb
09:00 - 44Kb
11:00 - 24Kb
15:00 - 24 Kb
19:00 - 15Kb
23:00 - 18KbTehát egyszerűen már nincs olyan időszak amikor ki tudnám használni a sávszélességemet. Szóval nagy szar az egész, úgy ahogy van.
Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kedvenc zene a mai napra
- A magyar Duke Nukem 3D
- Formula-1
- Star Trek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest