Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez most furán fog kinézni egy tajtparaszt BMW-s billentyűzetéből, de amilyen sok rosszat hallani helyenként az opelekről olyan kevéssel találkoztam a környezetemben. Ismerős F astrája 14 évesen alig látta a szerelőket, azon kívül, hogy mostanra csipegeti az olajat rendesen, nem volt vele gondja a gazdájának, pedig nem két kilométer van benne.
A bátyám egy majdnem nagykorú A omegát hajt, nagyjából 300k kilométernél jár most és most kellett csak nagygenerálra vinnie a motorjával.
A cégnél egy 1,6-os opel astrát hajtok, amiben most van 160k kilométer ( négy éves ) és az olajcseréken kívül egyszer volt szervizbe, amikor elcsaptak vele egy kutyát az M3-on

Opel combo, 1,6, szintén céges just the same as the astra - without dog... Ebben csak 70k kilométer van eddig, de egyidős az astrával.
De azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nem véletlenül döntöttem én sem a BMW mellett - nem péniszhosszabbítónak vettem, hanem mert 12 éves korom óta majd' megdöglöttem egy E36-ért

Mod - esküszöm nem beszéltem össze bambano-vel

Aktív témák
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest