Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
bambano
üzenetére
1.
a vegen lehet, hogy ezzel jarok a legjobban. egyedul nem sokat erek, a tobbiek meg minek allnanak mellem, ok is feltik a sajat kis dolgaikat. a fene tudja...
2.
ilyen kicsinyes bosszu szerintem ram nezve lenne szegyen. kulonben is, a kocsija nem tehet semmirol. szerintem jogsija sincs, nemhogy kocsija.3.
ez tunik a lejjobbnak, csak attol felek, hogy kapna valami kis retorziot, okkal, joggal, tudna mirol van szo, es leverne a hallgatokon.
(a leanyzo sajna elhagyta a varos, sulit, engem, szoval most magam vagyok ezugyben.)olyasmire is gondoltam, hogy megnezem a vizsgaszabalyzatot, mert gyakjegyjavitasra van mod egy felevben, egy targybol. nem tudom, kotelezo-e ilyet biztositani, de ha igen, es nem ad ra lehetoseget, egy ujabb fogasom van. ha megszivat valami durva anyaggal, megintcsak erdekes, mert semmit nem tanitott, a hallgatok tartottak eloadasokat.
a fene tudja...
lehet, hogy valamelyik komolyabb, magasabb beosztasu tanarral kene beszelni, aki raadasul jo arc is. meg a hot-nel is kerdezgetek majd, mit javasolnak.
Aktív témák
- HP ProBook 450 G8,15.6",FHD,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest