Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Nyomtató topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Van, hogy az is elég, ha meghallgatják az embert - nem feltétlenül tanácsért fordul másokhoz az, aki megosztja a gondolatait másokkal

#16328 MOD: a világ sokszínű - mintahogyan az emberek is azok
Vannak, akik fekete-fehérben látják csak a világot ( én is ilyen vagyok - bár dolgozom a problémán, mert nem jó, ha nem veszi észre az ember azt, hogy nincsnek egyértelmű válaszok minden esetben ) és vannak olyanok, akik képesek árnyaltan elfogadni a dolgokat
Nem vagyunk egyformák - nem húzható rá mindenkire ugyanaz a séma, mert nem létezik az a sablon, ami a segítségünkre lehetne a dologban...Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy mások másként gondolkodhatnak a dolgokról - ezért is vetődhetett fel a titokszoba gondolata még úgy is, hogy nem tudta volna kommentálni a szerző a válaszokat

Aktív témák
- Yoga Pro 9 14IRP8 14.5" 3K IPS i9-13905H RTX 4060 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad X1 Yoga Gen 5
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vannak, akik fekete-fehérben látják csak a világot ( én is ilyen vagyok - bár dolgozom a problémán, mert nem jó, ha nem veszi észre az ember azt, hogy nincsnek egyértelmű válaszok minden esetben ) és vannak olyanok, akik képesek árnyaltan elfogadni a dolgokat