Hirdetés

Aktív témák

• parandroid

félisten

A pöcsöm televan az összes kurva számítógéppel. Win XP telepítés után nézem, hogy az IDE HDD-m a C:\ meghajtó, pedig a rendszert rendesen feltette a D:\ meghajtóra. Eddig nem így volt, de ez a vinyó nem volt rajta az előző XP telepítésnél, kikapcs, lehúztam, reinstall. Telepítés közben már gyanús volt, hogy reklamál az egybepartícionált 250-es Seagate SATA HDD-re, hogy nincs rajta partíció. Mondom hülyegyerek, majd megtalálod, lehúztam azt is, és feltettem az XP-t enélkül a másik ugyanilyen Seagate egy 50GB-os partíciójára. Win XP felment, gép kikapcs, vinyók visszadug. Namostakkor, a következő geciséget találta ki ez a trágyadomb: IDE HDD F meghajtó lett, de továbbra is rendszernek látja, nem enged meghajtóbetűjelet változtatni. Doksik vanak rajta, meg biztonsági mentések, általában W:\ szokott lenni, hogy ne legyen útban. Másik gond, hogy nem látja az egybepartícionált SATA Seagate-et, a lemezkezelő azt mondja, hogy idegen lemez. USB-s racken keresztül is ugyanez van. Utánaolvastam, a mocskos dinamikus kötet valszeg elszállt, és nem valószínű az sem, hogy az adatok menthetők.

AAARRRGGGHHH!!!

Mennyire utálom ezt a sok szart!!! Ráadásul buktam vagy 140GB-nyi sorozatot, köztük a BSG összest és a Farscape összest, valamint a Jóbarátok és Joey TVrip összest is... Mondjuk a filmeket le sem tojom, amik rajta voltam, azok nem érdekesek.

AAARRRGGGHHH!!!

Köszönöm, leülök magamtól...

p

Aktív témák