Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Most nézegetem az idei, 16. komáromi napok programfüzetét és áááá... Nem tudom, úgy érzem, hogy megint tele van moslékkal, de nem sok értelmes. Lesz Bergendy, meg Demjén, amit az ember még meg is néz, de semmi extra. Nincs semmi, amire azt mondom, hogy váó, ez igen, erre menni kell. Pár komáromi napok már elment a fejem felett, úgyhogy legalább tudom, a sörsátrakban jó bulik vannak, meg mozgás van az egész városban. Meg persze itt a tavasz. De akkor is, kéne már vmi nagy durranás a programba...
Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest