Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Dobok vmi komolyabb témát, hátha van rá vevő:
Voltam ugye Erdélyben, és hát az első dolog az volt, hogy bereltünk autót. Nem tudom honnan, de anyum megtudta, el is kezdődött a morgás, hogy felelőtlenség, és egyéb.
Kifakadtam, utóbbi időben elég sok dolog összejött. Elmúltam 18, de péntek-szombat tízkor itthon kéne lennem. Erre mondta, hogy nem szólok semmit, elmegyek itthoról, akkor ez van. Az lenne a minimum, hogy szóljak. Aztán ismét az autóbérlés. Senkinek nem volt baja, semmi balhé nem volt. Nem volt gyorshajtás. Mégis van enyhe lecseszés. 10-15perc mindenki benyögi az elmúlt időben esett sérelmeit, és egyre inkább azt éreztem, hogy neki is igaza van valahol. Én úgy érzem túlságosan félt, ő úgy érzi nagyon merész vagyok. Szerintem már elég idős vagyok, sok mindent megéltem már, ő úgy látja, hogy még fiatal vagyok, és még mindig óvni kell. Nem tudom, taĺan többet kéne nyitnom itthon, többmindent elmondani. OK, hogy így tizenévesen az ember sok olyan dolgot csinál, amit aztán elkussol, de mégicsak a szüleim, és akármivan, hozzájuk talán mindig fordulhatok.
Hmm.. Talán kicsit csöpögős lett a vége. Mind1. Legalább kiírtam magamból. Köszi, hogy meghallgattál.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest