Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Móci
addikt
Tüdőszűrés? Én így voltam tavaly nyáron a szemészettel. Vagyis: szar egy hely.
Majd 1 órát üldögéltem, majd beszéltem az ott ülő népekkel, hogy had menjek már előre, vissza kellene érni a munkába. Bele is mentek. Kijön a doki, odamegyek, mondom mi a helyzet. Erre ő: ez nem így megy, hiszen maga előtt voltak, vár még amennyit kell, stb.
Ejha. Kár, hogy ki volt írva: NEM érkezési sorrendben hívják be a betegeket.
De én megértem, a nyugdíjasok biztos sietnek, hiszen lekésik a kedvenc sorozatukat, vagy a csirkefarhát akciót. Nyomós okok, kérem.
Egy kiadós, félhangos káromkodás után inkább elmentem a csoda rendelésről.
Elvégre én sajnos nem érten rá annyira...
Most el sem mernék menni, ki tudja mennyi pénzt húznak le az emberről?
Az ajtón papír helyett egy ezrest kell majd bedobni, dedikálva. Aki többet dob, az jobb ellátást kap. A tízezres már vip kategória, ott már masszőrlányok és valami hideg üdítő is jár. Ja és a garantált, normális színvonalú ellátás, és a gyógyulás esélye.
Lehet a székért is elkérik a pénzt? Vagy esetleg helyjegy lesz, mint az ic-n? Az nem lenne rossz, az ablak mellé egy nem dohányzó rendel...
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest