Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát gyerekek, bocs hogy telefosom semmivel az OT-t, de kínomban nem tudok mit csinálni itt idebent. Még negyedórát kell kibírnom, de rettenetes nehéz. Az utolsó percek telnek a leglassabban. És még át kell vergődnöm a szörnyűséges cserebogár-kommandón. Nem szeretném ha kivernék a szemem mint tegnap. Vagy összevissza mászókaként használnának. Régen általánosban lejártunk a játszótérre szünteben, leráztuk a fáról őket, majd teletömködtük a zsebünket, és úgy riogattuk a csajokat. De az igazi riadalom akkor volt, mikor már órán a ki nem ürített zsebből elkezdtek szanaszét mászni a melegben. Akkor még szerettem fogdosni őket, most már azt sem bírom ha mászkálnak rajtam. Ne tegyék. Én se mászkálok rajtuk.
Még mindig 8 perc. Áh, ki kéne lépni, mert tuti az uccsó pillanatban jön be egy zsibbadt csúnya hívás. Nemmm akarom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs