Hirdetés
Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
na és ha kicsit olvasgatod az utolsó vitát amibe részt vett akkor láthatod miért kérte a zöldhajút , hogy banolja

-
troland26
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
ja 20 éves voltam , sajna nem tudtam felmutatni ingatlant ami a nevemen lett volna csak egy jó kis bankszámla egyenleget (egyébként kész vicc a vízumkérő lap ''tagja-e valamilyen terrorista szervezetnek'')
szept11 előtt volt
persze ha nem akarsz a magánéletedről írni akkor ne tedd (kár) mindenesetre érdekes , hogy hogyan működhet a házasságotok
Integra:Egyébént ez érdekes én is kezdem felégetni magam után a dolgokat nagyon sok fiatal itt akarja hagyni az országot
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
-
troland26
őstag
a múltkor már be raktam , de hátha valaki lemaradt róla [link]

-
troland26
őstag
van egy vízióm, ahol a PH elnéptelenedett és a Modok meg a Hg-k egymást banolják 3-7naponként

-
troland26
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
hát én azt hittem valamivel emelkedettebb az eszmecsere egy ilyen társaságban , de látom az alkohol mindenkiből kihozza a ''legjobbat''

az építőipari segédmunkás kifejezéssel csak arra akartam utalni , hogy az említett úriemberek általában eléggé beszűkült szókinccsel rendelkeznek
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
néztem a debreceni Ph-tali videóit és feltünően sok volt a trágár beszéd
nem is hittem volna hogy a kockák is ilyen kötőszavakat használnak mint az építőipari segédmunkások 
-
troland26
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
szerintem jók voltak

Satyának már vörös volt a feje
-Fábry : Mutassatok valamilyen figurát
-Srác1: öööööö
-Fábry:Na de mégis valamit
-Srác2: ööööö
-Srác1: csináljuk a nyitó figurát
-Fábry: na ez az végre valami (megkönnyebbűlve)
-Srác1 Fábryhoz: na de melyik nyitót ?
-Fábry : sörnyitót bazdmeg.....

Trak : valami tánc versenyt júesszébe
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
[link] ez fergeteges (hanggal)

-
troland26
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ne keverd össze a két dolgot . Nem mindegy , hogy valaki a saját jelenéből nem tud dolgokat (pl. hol van Ausztrália ) vagy esetleg a történelemhez segg hülye . Az amcsiknak kicsit egyszerűbb ez a kérdés mert kb. 200 évre kell vissza emlékezniük (és talán ha megkérdeznénk ki volt pl.: Lee tábornok lehet azt mondanák , hogy valami Kínai hadúr volt )
Egyébként van minden országban tájékozatlan ember ez nem is kérdés , hogy Mo-n is akad bőven , de még ezeket a blőd válaszokat együttvéve is nagyon sok országot megelőzünk általános műveltség terén a te szeretett USA-dat mindenképp .
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
na , de a paradicsom az milyen lehetett? meg a narancs?

-
troland26
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az engem is érdekelne

-
-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
szerintem ő kapná az első nyakast

-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem az első ütés után meglepődtem volna a sokktól , de másodjára már biztos vissza csaptam volna . Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is tudom , hogy kezelném ha hasonló történne velem. Lehet teljesen le blokkolnék
-
troland26
őstag
2. oldalas lett az OT , ezt nem hagyhattam

-
troland26
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát ez nem nyert sajna

-
troland26
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
De most tényleg, mindenfelé a plakátokon, naptárakon, magazinokon lévő hölgyemények pózolnak és mered előre a két lufi még, anno amikor még új volt akkor még tetszett is, de ma már szabályosan zavar, ha meglátok egyet. Még azok a nők is, akik egyébként gyönyörűek azok is szétb@sszák a testüket .
-
troland26
őstag
Elegem van a szilikon mellekből

-
troland26
őstag
N.G mindjárt megy aludni , izzítsátok a bill-eket

-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
sztem virág letépésért nem adnak letöltendő büntit max felfüggesztettet , emberélet kioltásakor pedig minden esetben letöltendő a büntetés sztem még akkor is ha gondatlanságból elkövetettről van szó (persze lehet hogy nem jól mondom)

-
troland26
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Vágom , amikor még én járkáltam oda még bőven Matáv volt (2000)

-
troland26
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Jánoska töröld meg a pici szemüveged , majdnem ilyen telefonos kisasszony lettem tudod mi az a majdnem? Tehát ez azt jelenti hogy neeem . ne legyél hülye mert nem tudlak eladni

azt gondoltam rólad , hogy nem csak egy témát tudsz meglovagolni heteken keresztűl , de tévedtem nem vagy elég kreatív
Loretto: a Matáv-nál voltál ügyfélszolis?
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Anno ''fiatalkoromban'' én is majdnem ilyen telefonos kisasszony lettem , de miután túl voltunk OSS-en és el is mondták valójában mit is megy , hogy is meg hány kamera figyel és mennyi szalag rögzít ja meg , hogy kéthetente kiértékelősdi . Na akkor beparáztam és otthagytam az egészet .

-
troland26
őstag
na, ki veszi észre?

-
troland26
őstag
A Walker a texasi kopó-ban Chuck Norris a tekintetével megszelídített egy szürkefarkast és ez nem vicc most láttam a RTL-en
-
troland26
őstag
érdekes hogy a fiatal korosztály mennyire problémás, beteges , gyenge (sajna magamat is beleértve) de lehet hogy az idősebbeknek (40-en túliak) szintén hasonló gondjaik voltak anno

-
troland26
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Tomika ez egy nagyon buta hasonlat volt , ezt a mondást nem ilyen esetekben szoktuk használni .

-
troland26
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Száradjon le a kezem ha olyanért fizetek amit én is megtudok csinálni (ugyanúgy)nem vagyok annyira kényelmes , egyébként ami nem öl meg az erősebbé tesz

mod :Nekem mindig kellemes az illatom, ha nem tudnád Hugo Boos-t izzadok
Ha gondolod , átdobok Gödöllőre egy kis szagmintát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troland26
őstag
Úgy elfáradtam, mint a dög, lecseréltem a kerekeket a kocsimon csak azt nem kalkuláltam bele , hogy a kedves gumis pajtás úgy ráhúzta légkulcsa a kerekeket a kocsira , hogy majdnem lefostam a bokám mire le tudtam szedni .
Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)