Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- PLC programozás
- Mini PC
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Csak felkenem a véleményem az offtopik-olvasók desktop-jára egy árgörgetés erejéig.
A TV a nézettségi adatokból él, nem abból, hogy az adott műsor milyen negatív véleményeket vált ki utólag. Az emberek nem kis része (és az értelmiség is) másnap olyan jókat tud csámcsogni utólag, hogy ''láttad tegnap a TV-ben [ezt+azt], de sz@r volt'', pedig pont ez a célja. Hogy megnézzék. Nem kell, hogy tetszenek, csak nézd meg. Ugyanez van a bulvárlapokkal is, nem azért veszik reggelente a kifli+kefír mellé, mert információt közvetít, hanem mert lehet miről beszélni. Az meg ugye, ha van közös téma, összehozza az embereket a ''munkakörnyezetükben'', mert milyen ciki is az, ha a fél iroda Győzike vagy Pákó tegnapi produkciójától határolódik el collective, Te meg azt sem tudod, miről beszélnek (ezért rosszabb esetleg gyorsan megnézed online).
A többiek az ignorance alatt azt értik, hogy ha meg se nézted volna, nem tudnál rajta ilyen jókat fintorogni. Ha meg megnézted, máris beleillesz a tervbe.
Én sem ''nézek kereskedelmit, és nem olvasok bulvárt''. Hál' Istennek, itt olyan konstrukció van, hogy az alapcsomag nem tartalmaz kereskedelmi TV-ket (M1, M2, Duna, ATV, meg pár képújság és szovák/ukrán/román közszolg.), lassan 4 éve ez a csomag van bekötve. Mert tudom, hogy a többit már csak azért is megnézném, mert elkezdenék (hasonlóan) szörnyülködni. Fél éve a tunerem befogta a TV2-t (sistereg kicsit, de fekete-fehérben nézhető), akkor elkezdtem minden este nézni az ''Áll az alku''-t, szerencsére megszűnt; és a HBO-t (a hang kristálytiszta, a kép elég piros), ami ott megy, az minden megvan divx-ben. Egy NATGEO vagy egy Spectrum elkelne, szerettem is őket még egyetemistaként az albiban, jó volt rájuk elaludni, de nem éri meg az, hogy ezek mellett legyen kereskedelmi sz@r is (mer' még megesne, ''hogy átkapcsolások között megpillantok ezt-azt''.
The more the sense of ignorance, the more intense is the pain., hogy idézzek kedvenc előadómról az érintett médának. Nézőként az egyetlen megoldás. Persze nem kívánom vissza a kertv-k előtti időkben kultúradiktatúráként emlegetett választékot sem.
Leültem, feladatokat nem vállalok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Office és Office 365 topic
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest