Hirdetés

Aktív témák

• supesz

aktív tag

válasz degu #411 üzenetére

Nem nem tartozik hozzá és általában sem vagyok képes ilyenre. nem azért, mert a perverz kisállatokat kínzó énem nem tudná megcsinálni. nincs hatalmam. nem bújok álszent magyarázkodások mögé. én sem vagyok tökéletes. én ilyen vagyok és ez a véleményem a dologról. Amúgy én csak egy népet utálok nagyon, de azt nem hozom erre a fórumra. A többieket leszarom. Az biztos, hogy mindenki úgy érvényesül, ahogy tud. Az általános érvű definíciók rám is vonatkoznak. Mondhatnám, attól, hogy nem ismerem a hatás-ellenhatás törvényét még rám is vonatkozik. Nálamnál okosabb emberek már megalkották az embertípusokat. Én is tipikus vagyok. A viselkedésem is tipikus. Mindannyiunknak megvan a saját elve és véleménye. Attól, hogy szavakon lovagolunk és arra törekszünk, hogy egyéniségként véleményt formáljunk, közben nem figyeljük, hogy a csoportosulás erejét engedjük ki a kezünkből. Tudod mit én régóta törekszem, hogy beálljak a sorba. Csak nincs sor. Illetve egy van. Az amelyikbe olyanok állnak, akik elfogadják az ''értéktelenséget''.
    A többieknek vannak kis sorai, amiből mindenkit egy két szó miatt kiszórnak. Azért mert nem teljesen úgy gondolja, mint más. Na. Itt a pont. Én veled értek egyet teljesen. Legyél te és [b/]Foglalt név a vezér. Mutassatok utat nekem tévelygőnek, aki nem tudja magát jól kifejezni. Beszéljetek helyettem is. Csak történjen valami!

''A jogod megvan, de magadat minősíted vele!''
    B+ - ennél alatomosabb dumát el sem ereszthetnél. Ez meg téged minősít. :(((

[Szerkesztve]

Aktív témák