Legfrissebb anyagok
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- Fotók, videók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.