- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Jó nem lejártak de most ez a trendy, szerintme ez csak véletlene egybeesés, és nem a múltban kell élni, de tény hogy meggyőztetek hogy ne érdekeljen.
Normális embereken is csómószor látni sőt mostanság legtöbbet ezt.Olyanok is akik nem bünözők,-os. teroristák, boxolók, tüntetők, stb...
Én szeretem követnia d ivatot ennyi, de látom ez ki fog maradni nálam.
Ez így már tényleg gáz pláne a mostani helyzetet figyelembe véve, erről nem tudtam eddig, amit ezen a linken írnak...speciel szerintme csak ez a kapucnis felső&bomber dzseki duo ami igazán ugymond ''maffiozó'' stílust sugallja, azért vannak egész szép mutatós pólóik szerintem, szolíd de mégis design-os.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Suzuki topik
- Autószerelők, autószerelés
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- További aktív témák...
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez így már tényleg gáz pláne a mostani helyzetet figyelembe véve, erről nem tudtam eddig, amit ezen a linken írnak...speciel szerintme csak ez a kapucnis felső&bomber dzseki duo ami igazán ugymond ''maffiozó'' stílust sugallja, azért vannak egész szép mutatós pólóik szerintem, szolíd de mégis design-os.