Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Jó nem lejártak de most ez a trendy, szerintme ez csak véletlene egybeesés, és nem a múltban kell élni, de tény hogy meggyőztetek hogy ne érdekeljen.
Normális embereken is csómószor látni sőt mostanság legtöbbet ezt.Olyanok is akik nem bünözők,-os. teroristák, boxolók, tüntetők, stb...
Én szeretem követnia d ivatot ennyi, de látom ez ki fog maradni nálam.
Ez így már tényleg gáz pláne a mostani helyzetet figyelembe véve, erről nem tudtam eddig, amit ezen a linken írnak...speciel szerintme csak ez a kapucnis felső&bomber dzseki duo ami igazán ugymond ''maffiozó'' stílust sugallja, azért vannak egész szép mutatós pólóik szerintem, szolíd de mégis design-os.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez így már tényleg gáz pláne a mostani helyzetet figyelembe véve, erről nem tudtam eddig, amit ezen a linken írnak...speciel szerintme csak ez a kapucnis felső&bomber dzseki duo ami igazán ugymond ''maffiozó'' stílust sugallja, azért vannak egész szép mutatós pólóik szerintem, szolíd de mégis design-os.