Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vazze
, ezzel már a múltkor is baszakodtál, és már akkor is megbeszéltük, hogy alighanem az a baja, hogy nem a Klasszikus nézetben, hanem az XP nézetben vagy, és az alatt valami bug miatt nem hajlandó úgy megcsinálni. Még linkeltem is, hogy nekem Klasszikusban megcsinálja, és egymásraraktam a FF-t és az Explorert, úgy linkeltem a képet. Megkeressem?
Asszem előző OT-ben volt, nem esik jól keresgetni, inkább belinkelem megint, [link] szeptember 6. 22:35 körül volt
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ezzel már a múltkor is baszakodtál, és már akkor is megbeszéltük, hogy alighanem az a baja, hogy nem a Klasszikus nézetben, hanem az XP nézetben vagy, és az alatt valami bug miatt nem hajlandó úgy megcsinálni. Még linkeltem is, hogy nekem Klasszikusban megcsinálja, és egymásraraktam a FF-t és az Explorert, úgy linkeltem a képet. Megkeressem?