Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vazze
, ezzel már a múltkor is baszakodtál, és már akkor is megbeszéltük, hogy alighanem az a baja, hogy nem a Klasszikus nézetben, hanem az XP nézetben vagy, és az alatt valami bug miatt nem hajlandó úgy megcsinálni. Még linkeltem is, hogy nekem Klasszikusban megcsinálja, és egymásraraktam a FF-t és az Explorert, úgy linkeltem a képet. Megkeressem?
Asszem előző OT-ben volt, nem esik jól keresgetni, inkább belinkelem megint, [link] szeptember 6. 22:35 körül volt
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ezzel már a múltkor is baszakodtál, és már akkor is megbeszéltük, hogy alighanem az a baja, hogy nem a Klasszikus nézetben, hanem az XP nézetben vagy, és az alatt valami bug miatt nem hajlandó úgy megcsinálni. Még linkeltem is, hogy nekem Klasszikusban megcsinálja, és egymásraraktam a FF-t és az Explorert, úgy linkeltem a képet. Megkeressem?