Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
bazzzzzzzzeg ... mennyire éreztem én ezt ...
úgy láttam még régebben, hogy ha van egy adott együttes egy adott albuma, ami mondjuk közel is áll hozzád, meg az együttest még szereted is, de lehet mégsem tetszik az az albumuk, de ha sokáig hallgatod, akkor meg már annyira megszereted, hogy le sem bírod tenni, és csak azt az albumot hallgatod .....
most így vagyok a RHCP - Stadium Arcadium albumával ... kb 2 hónapja megvan nekem, de csak a 21st Century című szát tetszett róla ....a többit erősen felejtősnek itáltem magamra nézve .....
de már 2 napja az van, hogy csak bevágtam a winampba a RHCP directory-mat, és ugyanazok az albumok ismétlődtek rendre, és ma már mondom, bazzeg ez írtalmatlan kellemes, dallamos, ... melyik album lehet ez? Hát a Stadium Arcadium .........
uff
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest