Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Történetesen és ezúttal mindössze pár napja igen. De fekete nyákon. Egy másik fekete nyákos rettenet kimúlásának ürügyén amúgy, ami, hogy színesebbé tegyem a történetet, nem is az én kártyám volt, mert az enyém épp piros volt azidőtájt. Szóval érdekes dolog ez a színcsere. A G80-at meg leszarom, nekem a G8 is sok.
Bash fogfájása érdeklődés hiányában maradt el, feketelelkű fórumtársunkkal pedig együttérzünk, és együtt fájunk. Vagy fogunk. Vagy a fogunk.
Sógornődnek gratulálok, remélem nem viselte meg nagyon a felvételi teszt. Engem is kérdeztek már, de modtam, hogy akkor inkább pék.
Most pedig megyek és keresek valami nagyon ártalmasat, mert úgy tűnik rámfér. Jäger vagy Unicum? Lehet szavazni. 5 percetek van, utána elindulok érte.
p
Aktív témák
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest