Hirdetés
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Tőlem mindenki azt csinál amit akar.
A chatről csak annyit, hogy én kis naív arra gondoltam, hogy végre lesz egy olyan médium amiben azonnal választ kapok az ott feltett problémáimra amikkel szembetalálkozok a gépem használata folyamán, de sajnos csalódnom kellett.
Felteszek egy a problémával kapcsolatos kérdést amit már egyedül nem tudok megoldani, erre az ott lévő emberek kánonban röhögnek, és lamerozzák az embert.
Persze az fel sem merül bennük, hogy végső eszközként kérek a többiektől segítséget, mert vagyok annyira talpra esett, hogy először magam próbálom megoldani a felmerült problémát.
Hiába próbálom másokkal is megértetni a chaten, hogy ne anyázzunk, ne lamerozzunk, inkább segítsünk a másiknak ha egyszerűen nem megy.
Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest