Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Uhh ne tudjátok meg mit szívtam egy sapphire 9200-s radeonnal. Ráadásul ph-stól vettem a minap , olyantól akit régóta ismerek, és tudom , hogy sosem verne át, mert jól ismerem, talikon is dumáltunk már. Szala srác felé egy
. Na de a történet:
Lényeg a lényeg: tft monitorom van, vga-s, dvi nincs rajta. windows alatt a betűk így vibráltak.Szóval olyat csináltak, hogy hol erősebben hol gyengébben látszódtak, mintha fényerőingadozás lenne. Új driver felrak: ugyanez. Régi driverrel szintén. Na mondom oké , legyen alaplapi driver frissítés. Maradt ugyanez. Na mondom úgyis régi az alaplapi bios , próba neki. Még mindig vibrál, hátula kimenetet megigazítva még mindig. Na mikor lebeszéltem Pumpival
(tőle lett véve) hogy gáz van, kértem , hogy hadd próbálkozzak még, feleslegesen nem akarok sem neki sem magamnak rosszat (Gondolom ő meg már megvette az új kártyát...)
Na szóval, kártya slotból kiszed, driver reinstall, monitor auto gomb megnyom, és lőn világosság, megy rendesen

De utálok hardverrel szívni.... Már csak azt kéne megoldani, hogy a san andreasban látszódjanak rendesen az alakok, mert msot csak ksi 3szögeket látok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Na de a történet: