Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Akciókamerák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Uhh ne tudjátok meg mit szívtam egy sapphire 9200-s radeonnal. Ráadásul ph-stól vettem a minap , olyantól akit régóta ismerek, és tudom , hogy sosem verne át, mert jól ismerem, talikon is dumáltunk már. Szala srác felé egy
. Na de a történet:
Lényeg a lényeg: tft monitorom van, vga-s, dvi nincs rajta. windows alatt a betűk így vibráltak.Szóval olyat csináltak, hogy hol erősebben hol gyengébben látszódtak, mintha fényerőingadozás lenne. Új driver felrak: ugyanez. Régi driverrel szintén. Na mondom oké , legyen alaplapi driver frissítés. Maradt ugyanez. Na mondom úgyis régi az alaplapi bios , próba neki. Még mindig vibrál, hátula kimenetet megigazítva még mindig. Na mikor lebeszéltem Pumpival
(tőle lett véve) hogy gáz van, kértem , hogy hadd próbálkozzak még, feleslegesen nem akarok sem neki sem magamnak rosszat (Gondolom ő meg már megvette az új kártyát...)
Na szóval, kártya slotból kiszed, driver reinstall, monitor auto gomb megnyom, és lőn világosság, megy rendesen

De utálok hardverrel szívni.... Már csak azt kéne megoldani, hogy a san andreasban látszódjanak rendesen az alakok, mert msot csak ksi 3szögeket látok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na de a történet: