Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
most tervezek fényképezőt újítani, és ahhoz szeretnék venni az alapnál egy fokkal normálisabb, de általános hazsnálatra jó objektívet. eos 550d lenne az alany, és egy Canon 17-85-öt néztem hozzá elsőre, aztán körbenéztem a fórumon, és hát...
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...van esetleg még valami, amit érdemesebb venni, ha ilyen általánosan használható objektívre lenne szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...