- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
access_denied
üzenetére
Nem tudom, mit szeretnél fotózni, de általába azért szoktak macro obit venni, hogy ne kelljen ilyen előtétbiszbaszokkal sínylődni.
Nekem is van +3-as cuccom, de szinte sose használtam. Szinte olyan, mintha rajt se lenne (eltekintve attól, hogy elcseszi az EF 100/2,8-nak a végtelen állását).Én ilyenre macro fordító gyűrűt használok. Egy Zeiss m42-es 50-es (de bármilyen 50mm-es obi megteszi) obit fordítok szembe az obival. Itt viszont annyira kicsi már a mélységélesség, hogy kötelező a focustracking...
Raynoxok?
Ha meg már mindenképp close-up előtétet akarsz venni, akkor inkább utána néznék a Canonnak. Mégiscsak márka. Az 500D-nél ha végtelenre állított élesség lesz 0,5m (=500mm).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest