Hirdetés
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nálam a gyengébb azt akarta jelenteni, hogy összességében gyengébb. Tehát ha optikailag megközelítőleg ugyanolyan a két üveg akkor is ha az egyik lassabb mint a másik akkor nyilvánvalóan a lassabb a gyengébb. Amúgy nem látom olyan brutálisan jobb optikai tulajdonságokkal felvértezve az 50-135. Félre ne érts nem azt akarom mondani, hogy rosszabb, de nem is látom jobbnak inkább 50/50. Mint ahogy ez felső kategóriába szokott lenni. De a videó alapján és a photozone.de teszt alapján ezt nem mondom egy gyors obinak az árához mérten.
Amúgy nem vagyok elfogul a Pentax ellen, sőt. Nagyon is szeretem ezt a vázat, eddig akárki megfogta ilyn Canon xxxD után azt mondta, hogy "csudi egy cucc". Akkor én emlékeztem esetleg rosszul, de mintha a Nikon/Canon párosra jobb zajtesztre emlékeznék, a Sony-nál meg egálra. A 4/3 nekem nem jön szóba szóval azt nem számoltam konkurenciának (utólag is bocs az Oly tulajoktól, nem akarom bántani a rendszert
, jó az csak nekem nem gyere be.) De azt hiszem ott volt a "kicsit" jelző és utána az, hogy ettől eltekintve etalon. És még mindig jónak tartom, de szerintem az obikínálattal és úgy az összes obijával csinálhatna valamit a Pentax. Mondjuk kicserélhetné komplett, olyan összeszedettséggel és átgondoltsággal mit ahogy a K10D megtervezte, valamint az nem utolsó, hogy kicsit normálisabb áron is adhatná azokat, mint ahogy a K10D volt és most a K-x is best buy kategórián belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, jó az csak nekem nem gyere be.) De azt hiszem ott volt a "kicsit" jelző és utána az, hogy ettől eltekintve etalon. És még mindig jónak tartom, de szerintem az obikínálattal és úgy az összes obijával csinálhatna valamit a Pentax. Mondjuk kicserélhetné komplett, olyan összeszedettséggel és átgondoltsággal mit ahogy a K10D megtervezte, valamint az nem utolsó, hogy kicsit normálisabb áron is adhatná azokat, mint ahogy a K10D volt és most a K-x is best buy kategórián belül.