- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Hobby elektronika
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nálam a gyengébb azt akarta jelenteni, hogy összességében gyengébb. Tehát ha optikailag megközelítőleg ugyanolyan a két üveg akkor is ha az egyik lassabb mint a másik akkor nyilvánvalóan a lassabb a gyengébb. Amúgy nem látom olyan brutálisan jobb optikai tulajdonságokkal felvértezve az 50-135. Félre ne érts nem azt akarom mondani, hogy rosszabb, de nem is látom jobbnak inkább 50/50. Mint ahogy ez felső kategóriába szokott lenni. De a videó alapján és a photozone.de teszt alapján ezt nem mondom egy gyors obinak az árához mérten.
Amúgy nem vagyok elfogul a Pentax ellen, sőt. Nagyon is szeretem ezt a vázat, eddig akárki megfogta ilyn Canon xxxD után azt mondta, hogy "csudi egy cucc". Akkor én emlékeztem esetleg rosszul, de mintha a Nikon/Canon párosra jobb zajtesztre emlékeznék, a Sony-nál meg egálra. A 4/3 nekem nem jön szóba szóval azt nem számoltam konkurenciának (utólag is bocs az Oly tulajoktól, nem akarom bántani a rendszert
, jó az csak nekem nem gyere be.) De azt hiszem ott volt a "kicsit" jelző és utána az, hogy ettől eltekintve etalon. És még mindig jónak tartom, de szerintem az obikínálattal és úgy az összes obijával csinálhatna valamit a Pentax. Mondjuk kicserélhetné komplett, olyan összeszedettséggel és átgondoltsággal mit ahogy a K10D megtervezte, valamint az nem utolsó, hogy kicsit normálisabb áron is adhatná azokat, mint ahogy a K10D volt és most a K-x is best buy kategórián belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, jó az csak nekem nem gyere be.) De azt hiszem ott volt a "kicsit" jelző és utána az, hogy ettől eltekintve etalon. És még mindig jónak tartom, de szerintem az obikínálattal és úgy az összes obijával csinálhatna valamit a Pentax. Mondjuk kicserélhetné komplett, olyan összeszedettséggel és átgondoltsággal mit ahogy a K10D megtervezte, valamint az nem utolsó, hogy kicsit normálisabb áron is adhatná azokat, mint ahogy a K10D volt és most a K-x is best buy kategórián belül.