Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Slowman
üzenetére
Nem látom, hogy gyengébbek lennének.Csak az AF sebességet boncolgatjuk, egy objektív nem csak AF sebességből áll. Az, hogy kicsit gyengébb, nekem valahogy azt az érzetet kelti, hogy optikailag gyengébb, de lehet csak én érzem így, amikor ezt a szóösszetételt olvasom.
BTW milyen célra lesz a rendszer, miket szeretsz/fogsz fotózni?
Egyébként úgy látom erősen elfogult vagy - a Pentax ellen. Ez a "kicsit zajosabb képek" sem tudom hogy jött neked a K10D-re az akkori vetélytásakhoz képest, mert a Nikon/Sony/Oly vetélytársaknál nem volt zajosabb, sőt. A Canonnál talán igen, de a kb 5 szereplős DSLR piacból az egy gyártó
Szóval összességében, ha nem szereted a rendszered, megette a fene az egészet, akkor válts.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval összességében, ha nem szereted a rendszered, megette a fene az egészet, akkor válts.