Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
johnjohn
üzenetére
Szerintem is téma off. Amúgy meg egyetértünk... mert mint látványtervező, vagy megálmodó biztos kiváló képi látásmóddal bíró tehetség. Ellenben nemhinném, hogy olyan nagy műszaki zseninek kell lenni a téma alapvető felfogásához.
De mindegy, mostmár bárki foghat fényképezőgépet és onthatja magából a képeket tucatszámra... ezt azért nem lehetett megcsinálni az analóg időkben...Jó is volt az, szerettem nagyítani, előhívni és látni ahogy megelevenedik a kép a vegyszerben... Ott még kellett gondolkodni az expógomb lenyomása előtt, és aki csináta annak volt tisztelete, ahogy a szakmának is. Most meg tényleg már mindenki "profi" fotográfus, aki egyszer megnyomta a gombot...
Ezért váltottam IT-re, programozásra...jobban lehet boldogulni mert legalább ahhoz kell iszonyatsok tudás, különben nem ér semmit az ember...Szóval tényleg felhígultunk, de inkább a szakma...

Részemről off... engem is jobban érdekelnek az objektívek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest