Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Gamepad
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
a vicc az, hogy sehogyan sem tudok rájönni, hogy a francba működik ez az ablak az obin

fotó módban AF-el befókuszálok egy 50cm-re lévő, könnyen fókuszálható tárgyat 24mm-en, erre a fehér csík a 0.7m és az 1m közé esik, a "piros 24"-es csík pedig emiatt az 1m és az 1.5m közé. Márpedig akárhogy is nézem, ezek körül mindegyik érték elég messze esik a 0.5m-es valódi távtól...
talán ha beszorzom a valódi 0.5m-t 1.66-al, akkor 0.83-at kapok, és ez már LEHET, hogy a mutatott érték. viszont akkor ebben az esetben a kisebb érzékelő belepofázik a mutatott értékbe, azaz mindig szorozhatom a kiírást 1.66-al ?
))))) Nem akarom ám én bántani a DSLR gépeket kitaláló igen nagy szakmát, de mint szoftverfejlesztő, szerintem ez agyrém
Miért nem képesek kitenni egy egyszerű digit kijelzőt, ami figyelembe veszi a fókusztávot, a vázat, meg minden apám faxát, és kiírni egy tényleges értéket ?
Aztán még tovább megyek: mi lenne ha 2 egyszerű képlettel kiszámolná még a DOF minimum és maximum határát? 2010-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))))) Nem akarom ám én bántani a DSLR gépeket kitaláló igen nagy szakmát, de mint szoftverfejlesztő, szerintem ez agyrém