-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Na ja... valahogy sohasem az van fent, ami kell, ráadásul már most agybajt kapok a 2 obi + vaku mérete miatt
hamarosan be kell szereznem valami több rekeszes fotó táskát. még jó, hogy a babakocsira fel lehet akasztani, csak ott meg attól rettegek, hogy a súlya miatt felborul, ha épp nincs benne a gyerek
Tájképet nem szoktam csinálni, meg aztán Budapesten mi a fenét tájfotózzak ?
Tenerifén ellőttem kb 15GB téjképet, de ott volt látvány 
Mennyivel jobb minőségű egy ilyen "hűdedrága L-es" objektív, mint a 18-55 kit? Azt értem, hogy meg kell fizetni a nagyobb átfogást, meg az USM fókuszt, de azon kívül? A fix F4 miatt ennyire drága?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hamarosan be kell szereznem valami több rekeszes fotó táskát. még jó, hogy a babakocsira fel lehet akasztani, csak ott meg attól rettegek, hogy a súlya miatt felborul, ha épp nincs benne a gyerek
Tájképet nem szoktam csinálni, meg aztán Budapesten mi a fenét tájfotózzak ?
Tenerifén ellőttem kb 15GB téjképet, de ott volt látvány