Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grentsó
tag
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket! Másodsorban a véleményetekre lennék kíváncsi, aki közületek használt már smc Pentax DA*16-50-t. Nekem még nem volt a kezemben, januárban akartam rá beruházni, de az itt és máshol olvasottak alapján már nem vagyok benne biztos. Sigma 24-60-at gondoltam erre cserélni, hiányzik a nagylátó és ez így kényelmes megoldás lenne. A tesztekben írtak miatt azonban inkább hajlok már egy DA 12-24 , Sigma 10-20 vagy DA 14 + FA 20 felé és megtartanám a jelenlegi alapobit. Ti hogyan döntenétek és miért? (bármi egyéb megoldás is érdekel) A felhasználás széles határok között mozog, beltértől a magashegyi túrákig. Utóbbi miatt jól jönne a időjárásálló kivitel meg a kevesebb obicsere, de a DA*16-50 képminősége nem győzött meg. Ritkán nyomtatok max A4-ben. Jelenleg k10d-re tenném.
Segítő válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robot fűnyírók
- Fizess az Instagram sztorik anonim megnézéséért!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest