-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Én együtt tudtam vele élni.
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.Tendenciózus alexpó: pont ilyet nem tapasztaltam. Sokkal inkább azt (amit sokan mások is észrevettek nagy fényerejű objektíveknél), hogy beltérben pontos, kültérben, erős fényben hajlamos túlexponálni. De az első kattintás után rápillant az ember a hisztogramra és korrigál (meg ha már huzamosabb ideje használja, automatizmus lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós kamerák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűnyíró topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.