Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Én együtt tudtam vele élni.
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.Tendenciózus alexpó: pont ilyet nem tapasztaltam. Sokkal inkább azt (amit sokan mások is észrevettek nagy fényerejű objektíveknél), hogy beltérben pontos, kültérben, erős fényben hajlamos túlexponálni. De az első kattintás után rápillant az ember a hisztogramra és korrigál (meg ha már huzamosabb ideje használja, automatizmus lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Think Tank MindShift Gear PhotoCross 15 hátizsák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.