Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Én együtt tudtam vele élni.
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.Tendenciózus alexpó: pont ilyet nem tapasztaltam. Sokkal inkább azt (amit sokan mások is észrevettek nagy fényerejű objektíveknél), hogy beltérben pontos, kültérben, erős fényben hajlamos túlexponálni. De az első kattintás után rápillant az ember a hisztogramra és korrigál (meg ha már huzamosabb ideje használja, automatizmus lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha az ember hobbiszinten fotózgat és nem dől a kardjába, mert netán nem sikerül egy kép, akkor az átlagosnál nagyobb fényerő és kisebb mélységi élesség ad annyi pluszt, ami miatt szerethető egy ilyen obi.