Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve7777
csendes tag
Sziasztok
Köszi mindenkinek a segítséget. Ezt a Sigma 18-50mm-es objektívet a géppel kaptam. Igazából nem is nagyon vagyok vele megelégedve. Főleg épületek, szobrok, városi fotózásához használom. Tű éles képet még nem sikerült vele csinálnom az biztos
Viszont RAW-ban dolgozok. Utomunkánál ez hatalmas előny. Sokat lehet javítani a képeken. De visszatérve az objekívekhez, ha lecserélném a Sigmát, akkor viszon egy olyan objektív kéne, amivel at tudom fogni a számomra lényeges tartományt, a 18-200mm-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont RAW-ban dolgozok. Utomunkánál ez hatalmas előny. Sokat lehet javítani a képeken. De visszatérve az objekívekhez, ha lecserélném a Sigmát, akkor viszon egy olyan objektív kéne, amivel at tudom fogni a számomra lényeges tartományt, a 18-200mm-t.