Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
válasz
sanyixXx
üzenetére
Személyes tapasztalatom egyikkel sincs.
Az tudom mondani, amit sok helyen olvastam, hogy a Sigma egy blendét zárva rajzol úgy, mint a 70-200/4L nyitott rekeszen, tehát ugyanott vagy.!!Közhely veszély!!; Szerintem egy jó kép nem azon múlik, hogy az adott objektíved különböző élesség, illetve objektív tesztek alapján milyen eredményt ért el. Persze egy bizonyos szintet el kell érnie a használt eszköznek, de azon túl nem számít. Én sokáig voltam rabja ennek a, "ezt az objektívet csak rekeszelve használd" baromságnak, de szerencsére kinőttem és azóta sokkal felszabadultabban fotózom.
Szóval, ha nem zavar az f2.8 miatti nagyobb méret és súly és úgy érzed, hogy kell az a 2.8, akkor vedd a Sigmát és azért is nyitott rekeszen használd.

Most milyen objektíveket nyüstölsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Napelem
- Poco M8 5G - majd megveszed
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sony a7III váz 20k expo
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az tudom mondani, amit sok helyen olvastam, hogy a Sigma egy blendét zárva rajzol úgy, mint a 70-200/4L nyitott rekeszen, tehát ugyanott vagy.