Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
jaja, lemondtam, engem is felhívtak. Majd hozzá tolom ezt a tizest valami más obihoz, ami hát ha nem lesz ennyire manuális. Kb 50.000 ft-om lenne, és gondolkozok mit kellene venni a 18-105VR mellé D60-hoz. Láttam 55-200VR-t 49000 ft-ért kéz alól, vszínűleg kintről behozottat, gondolom gari nélkül. Ha jól tudom annak viszont forog a frontlencséje, azaz pl polárszűrővel izgalmas játszani
De ott mondjuk másra nem kell figyelni. Nézegettem a 35mm f/1.8 G-t de inkább jobban a teléket tudnám használni. A régebbi obikat meg nem ismerem, és nem tudom mit lehetne venni ilyen áron, akár manuális fókuszt használva, csak a fénymérés meg távolság mérés maradjon
Itt helyben meg sajna senkit nem ismerek, akitől segítséget kérjek, esetleg ki tudjak próbálni pár obit, hogy milyenek. Boltba meg nincs arcom próbálgatni, mert ha meg nem veszek semmit, akkor kellemetlen. 
Köszönöm a linket, de én benyulaltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 expo )
- Jackal LOW 45 mini gömbfejes állvány
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Kiváló GoPro HERO 8 Black akciókamera + tartozékok 4K UHD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De ott mondjuk másra nem kell figyelni. Nézegettem a 35mm f/1.8 G-t de inkább jobban a teléket tudnám használni. A régebbi obikat meg nem ismerem, és nem tudom mit lehetne venni ilyen áron, akár manuális fókuszt használva, csak a fénymérés meg távolság mérés maradjon